Arrestert i tre-protest

Hannah bodde i valnøttre i tre uker.

AKTIVIST: Daryl Hannah flyttet seg ikke bare fordi politiet kom. - Jeg planlegger å beholde min posisjon, sa hun. Foto: All Over Press
AKTIVIST: Daryl Hannah flyttet seg ikke bare fordi politiet kom. - Jeg planlegger å beholde min posisjon, sa hun. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Daryl Hannah (45) ble i går arrestert av politiet i Los Angeles etter en demonstrasjon i South Central Urban Garden.


Kill Bill-stjernen var blant de mange som demonstrerte for å verne parken, hvor det etter planen skal bygges et (selvsagt...) kjøpesenter. Da politiet kom, hadde Daryl bodd i et valnøttre i tre uker - 12 meter over bakken!


- Jeg er overbevist om at dette er rette ting å gjøre - å vise solidaritet overfor bøndene, sa Daryl til AP via mobiltelefon.


Ifølge People skal flere demonstranter ha lenket seg fast til piknik-bord for å motsette seg arrest. I løpet av de siste ukene har flere kjendiser vært innom parken for å demonstrere, deriblant visesangeren Joan Baez og countrystjernen Willie Nelson.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer