Arrestert for voldtekt

Poison-trommisen Rikki Rockett ble pågrepet av flyplasspoliti.

LAGT I JERN: Poison-trommisen Rikki Rockett ble lagt i jern på flyplassen LAX i Los Angeles torsdag, fordi han er etterlyst i forbindelse med en voldtektssak i Mississippi. Foto: All Over Press
LAGT I JERN: Poison-trommisen Rikki Rockett ble lagt i jern på flyplassen LAX i Los Angeles torsdag, fordi han er etterlyst i forbindelse med en voldtektssak i Mississippi. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: To dager etter at Bon Jovi-gitaristen Richie Sambora ble arrestert for fyllekjøring i California, har en ny rockestjerne havnet bak lås og slå.

Ifølge nettstedet TMZ ble Poison-trommisen Rikki Rockett (46) - som egentlig heter Richard Allan Rearn - pågrepet av politiet på flyplassen LAX i Los Angeles torsdag kveld.

Rockett er innblandet i en voldtektssak i delstaten Mississippi, men ble etterlyst over hele landet, etter at han nektet å melde seg for politiet.

Rikki - som sammen med de andre Poison-medlemmene er mest kjent for 80-talls slagere som "Every Rose Has Its Thorn" - ble deretter fraktet til LA County-fengslet.

Det er ennå ikke kjent hvor lang straff Rockett kan vente seg dersom han blir dømt.

LES OGSÅ: Nate Dogg må sone