Arrestert for vold og oppbevaring av heroin

Skandalene vil ingen ende ta for «Teen Mom»-stjernen Jenelle Evans og ektemannen Courtland Rogers.

SLITER: Jenelle Evans og Courtland Rogers klarer ikke å holde seg borte fra narkotika og havner stadig i klammeri med loven. Foto: All Over Press
SLITER: Jenelle Evans og Courtland Rogers klarer ikke å holde seg borte fra narkotika og havner stadig i klammeri med loven. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag fikk politiet i North Carolina i USA en telefon om husbråk hjemme hos den trøblete MTV-stjernen Jenelle Evans (21) og ektemannen Courtland Rogers (27).

Paret, som nylig fant tilbake til hverandre etter et kort brudd, skal ha kranglet og blitt voldelige mot hverandre, og da politiet kom til stedet fant de også narkotika i hjemmet deres.

Jenelle og Courtland ble begge arrestert for oppbevaring av heroin og det reseptbelagte middelet paraphenalia, samt vold mot hverandre, bekrefter Evans advokat Dustin R.T. Sullivan til E! Online.com.

- Evans var veldig opprørt og gråt i retten. Hun var i dårlig forfatning, sier Sullivan til nettstedet.

Tidligere samme dag skrev Jenelle derimot at hun var i svært god form til en fan på Twitter.

- Jeg har det kjempe bra. Spiser sunt og vekten min er tilbake til det normale. Jeg tar multivitaminer hver dag og melatonin om kvelden, og jeg er EDRU.

Etter at paret giftet seg i desember i fjor har skandalene stått i kø for dem. En snau måned etter bryllupet strålte de først av lykke da de avsløre at de ventet barn sammen. Men bare en uke senere anmeldte Evans mannen for vold og sa hun ville skilles så fort som mulig.

I etterkant truet Courtland med selvmord og beskyldte Jenelle for å ha brukt heroin mens hun var gravid - før hun spontanaborterte.

Nylig innrømmet Evans narkotikamisbruket og sjekket inn på rehab. Men etter to uker forlot hun klinikken igjen, og kort tid etter gjenopptok kontakten med ektemannen.LES OGSÅ: «Teen Mom»-stjernen fraktet til sykehuset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer