Arrestert for vold mot kjæresten

«Terminator 2»-stjernen Edward Furlong har igjen havnet i politiets søkelys.

TENÅRINGSSTJERNE: Edward Furlong slo igjennom med et brak som 15-åring da han spilte en av hovedrollene i storfilmene «Terminator 2: Judgement Day».
TENÅRINGSSTJERNE: Edward Furlong slo igjennom med et brak som 15-åring da han spilte en av hovedrollene i storfilmene «Terminator 2: Judgement Day». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Edward Furlong (35) slo gjennom som som 15-åring da han spilte en av hovedrollene i storfilmen «Terminator 2».

De siste årene har han imidlertid vært mer kjent for å være i politiets søkelys enn for skuespillerprestasjonene.

Tirsdag ble Furlong arrestert ved hovedflyplassen i Los Angeles, og ifølge nettstedet La Times skal skuespilleren ha blitt arrestert for vold mot kjæresten, etter at politiet mottok en bekymringsmelding.

Furlong ble fraktet fra flyplassen til arresten, og kausjonen er satt til 285.000 kroner.

HER KAN DU FÅ MED DEG UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV

I 2009 fikk skuespilleren besøksforbud mot kona Rachael, etter at han truet med å banke henne opp. I fjor ble han arrestert for brudd på besøksforbudet.

I 2007 ble han arrestert for offentlig fyll, etter at han i påvirket tilstand forsøkte å sette fri et antall hummere fra en vanntank i en matvarebutikk.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Terminator-stjerne forbys å nærme seg kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer