FORSVARTE SIN FORLOVEDE: Randy skilte seg fra Elizabeth Hatcher i 2010. Nå skal han angivelig være forlovet på nytt, med en hittil ukjent kvinne. Foto: All Over Press
FORSVARTE SIN FORLOVEDE: Randy skilte seg fra Elizabeth Hatcher i 2010. Nå skal han angivelig være forlovet på nytt, med en hittil ukjent kvinne. Foto: All Over PressVis mer

Arrestert for tredje gang i år

Randy Travis arrestert utenfor kirke.

SEOGHØR.NO: Country-sangeren og vinner av seks Grammy-priser, Randy Travis (53) er virkelig ute å kjøre for tiden. Tidligere denne måneden ble han arrestert for fyllekjøring, etter at han krasjet bilen sin i en veisperring - og kledde seg siden naken og gikk inn i en butikk. Fredag beruset han seg inn i nye problemer, denne gangen ved en kirke.

- Randy skal ha havnet i slosskamp på parkeringsplassen til en kirke. Ifølge et vitne skal han ha vært ekstremt beruset, og ble kjørt til sykehuset etter kampen, skriver nettstedet TMZ.

Travis skilte seg fra Elizabeth Hatcher i 2010, og det var angivelig hans nye forlovede, som skal ha kranglet med eksmannen over besøksretten til deres sønn. Det skal ha gått så hett for seg at Randy blandet seg inn.

En annen kilde sier til nettstedet at Randy skal ha vært fullstendig edru. Men politiet i Plano, Texas, hevder at Randy skal ha vært den som startet hele slåsskampen.

Det er tredje gang Randy havner i problemer med loven i forbindelse med alkoholmisbruk. I februar ble han arrestert for å ha drukket i offentligheten ved en annen kirke.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Drake - Se hva han skaffet seg etter slåsskampen