SIKTET: Andy Dick ble arrestert og er nå siktet for to tilfeller av seksuelt overgrep. Foto: STELLA PICTURES
SIKTET: Andy Dick ble arrestert og er nå siktet for to tilfeller av seksuelt overgrep. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Arrestert for seksuelle overgrep

Komikeren risikerer fem år i fengsel...

SEHER.NO: Den velkjente komikeren og partyløven Andy Dick (44) har blitt arrestert etter to angivelige seksuelle overfall.

Dick ble fraktet til det regionale fengselet i Barboursville i West Virginia, der han mandag ble løslatt etter at en kausjon på omkring 350.000 kroner.

Nå risikerer moromannen opptil fem år i fengsel, dersom han blir dømt.


Dette er ikke første gangen Andy Dick blir arrestert. I 2008 skjedde det samme da humoristen dro ned toppen til en 17 år gammel jente.

Denne gangen var det derimot to menn som ble overfalt. Dick - som tidligere har uttalt at han er biseksuell - skal ifølge politianmeldelsen ha snakket med en mann, da han "helt uventet tok tak i offerets skritt". Det skal ha skjedd flere ganger, samtidig som Dick forsøkte å kysse mannen.

En sikkerhetsvakt ved samme bar hevder noe av det samme skjedde med ham. Dick tok tak i skrittet hans, samtidig som han begynte å le, da vakten skulle til å gi Dick et armbånd for å komme inn. Det melder nettstedet TMZ.

Hendelsene skal ha ført til at Dick har blitt siktet for to tilfeller av seksuelt overgrep av første grad, som det heter i USA.

Komikerens manager, Tom Schaefer, hevder overfor nettstedet at han var sammen med Dick ved utestedet i West Virginia, men han skal ikke ha fått med seg noen av de to tilfellene Dick ble arrestert for.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dro ned toppen til 17-åring