Alec Baldwin:

- Arrestert for overfall

Hollywood-stjernen skal være fengslet i New York.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Alec Baldwin (60) er arrestert for overfall i forbindelse med en krangel over en parkeringsplass, melder CNN fredag kveld norsk tid.

NYPD-løytnant John Grimple, fortalte til nettstedet at hendelsen fant sted på 10th Street på Manhattan, men utdypet ikke videre om hva som egentlig skjedde.

Ifølge vitner TMZ.com har snakket med, holdt en venn av Baldwin av en parkeringsplass til skuespilleren da plutselig en annen mann smatt inn og stjal den rett foran dem.

«30 Rock»-stjernen skal ha blitt sint og det oppstod en krangel som skal ha endt med at Baldwin slo den 49 år gamle mannen i kjeven. Offeret skal deretter ha blitt fraktet til sykehus, skriver nettstedet.

Et vitne skal også ha hørt Alec rope ukvemsord i løpet av krangelen. Politiet ble tilkalt og skuespilleren, som bor i området, ble arrestert.

I tillegg til at Baldwin er kjent for sine parodier av president Donald Trump på «Saturday Night Live», er han også for tiden aktuell som programleder for TV-showet «The Alec Baldwin Show».

Fredag kveld uttalte Trump seg om arrestasjonen:

CNN har vært i kontakt med Hollywood-stjernens talsperson som foreløpig ikke har svart på deres henvendelser.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEMANN: Her er Baldwin på tur med kona og sine fire yngste barn i New York nylig. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEMANN: Her er Baldwin på tur med kona og sine fire yngste barn i New York nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fembarnsfar

Siden 2012 har 60-åringen vært gift med den 26 år yngre yoga-instruktøren Hilaria Baldwin (34), og sammen har de fire små barn.

Paret ble sist foreldre i mai - kun ett år etter at de fikk sønnen Leonardo.

Alec har i tillegg datteren Ireland Baldwin (23) fra ekteskapet med skuespilleren Kim Basinger (64).

På under fem år har Baldwin og hans unge kone blitt far til fire smårollinger, og han blir ofte omtalt som en familiekjær kar som deler søte bilder av sine kjære i sosiale medier.

Men Hollwood-stjernen er også godt kjent for sitt temperament.

I 2007 skapte han blant annet store overskrifter da en talemelding, som ble lagt igjen til hans den gang 11 år gamle datter, Ireland, ble sluppet på nett.

Han skjelte ut datteren fordi hun ikke hadde dukket opp til en avtale med ham, og kalte henne blant annet for «en frekk, tankeløs gris» i den lange, rasende beskjeden.

Hør lydklippet her.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRT FORHOLD: I dag har Alec Baldwin og Ireland skværet opp. Her er de sammen under et event i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: I dag har Alec Baldwin og Ireland skværet opp. Her er de sammen under et event i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Såret henne permanent

Under et intervju med programmet «Good Morning America» i fjor, åpnet han seg om skandalen, og fortalte at han fremdeles i dag blir kritisert for det som skjedde.

- Jeg får det slengt i ansiktet hver dag. Det finnes mennesker som dømmer meg eller angriper meg, og som bruker det som skjedde som en konstant spydspiss, delte Baldwin i intervjuet.

Fembarnsfaren valgte å gi en offentlig unnskyldning til datteren kort tid etter hendelsen, ifølge ABC News.

I tv-intervjuet uttalte han videre at han tror ordene han brølte over telefonen var svært ødeleggende for Ireland.

- Det er som en sårskorpe man aldri blir kvitt, fordi andre mennesker pirker på den hele tiden. Det såret datteren min permanent.

LES OGSÅ: Derfor dropper hun Nobelfesten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer