Arrestert for offentlig fyll og vandalisme

- Shaun White stinket av alkohol.

EKSTREMT FULL: White skal ha knust et hotellrom og utløst brannalarmen på hotellet, før han prøvde å stikke av. Foto: All Over Press
EKSTREMT FULL: White skal ha knust et hotellrom og utløst brannalarmen på hotellet, før han prøvde å stikke av. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Snowboard-stjernen Shaun White ble natt til søndag arrestert for offentlig fyll og vandalisme, etter at han vandaliserte et hotellrom i Nashville.

Nettstedet People.com skriver at 26-åringen, som den siste tiden har blitt koblet til supermodellen Bar Refaeli, utløste brannalarmen på hotellet etter at rommet var blitt ødelagt.

Det førte til en politijakt, etter at White forsøkte å stikke av.

Han skal til slutt ha falt bakover og slått hodet mot et gjerde, noe som gjorde at White måtte ha behandling på sykehus.

Politifolk på stedet skal ha uttalt at White var «ekstremt beruset», og at «han stinket av alkohol».

OL-vinnerens talspersoner hadde ingen kommentar.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her er bildet som styrker ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer