Mac Miller:

Arrestert for fyllekjøring

Artisten forlot stedet etter å ha kjørt inn i en strømstolpe.

I TRØBBEL: Artisten Mac Miller, som også er eksen til Ariana Grande, ble arrestert torsdag. Foto: NTB scanpix
I TRØBBEL: Artisten Mac Miller, som også er eksen til Ariana Grande, ble arrestert torsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke skapte artisten Mac Miller (26), som egentlig heter Malcolm James McCormick, overskrifter da det ble kjent at han og den verdenskjente artisten Ariana Grande (24) har gått hver til sitt.

Nå vekker han imidlertid oppmerksomhet for helt andre ting.

Ifølge People ble den 26 år gamle artisten arrestert torsdag etter å ha kjørt i beruset tilstand.

Miller skal ha kjørt inn i en strømstolpe i San Fernando Valley i Los Angeles med sin Mercedes-Benz G-Wagon, og forlatt stedet.

Et øyenvitne skal ha ringt politet og fortalt hvilken retning Mac og de to passasjerene dro. Da politiet ankom stedet, fant de ut at den forlatte bilen tilhørte artisten, og arresterte ham senere i hans eget hjem.

Nettstedet skriver at 26-åringen ble løslatt mot kausjon, men må møte i retten den 7. juni. TMZ hevder at Mac Miller sa seg skyldig i hendelsen.

Saken fortsetter nedenfor.

- Favorittpersonen min

Mac Miller og Ariana Grande ble sammen på sensommeren i 2016, og «Break Free»-sangeren har delt mye av deres forhold i sosiale medier.

Forrige uke meldte imidlertid flere internasjonale medier, deriblant TMZ og People, at paret har gått hver til sitt. De skal likevel ha beholdt et godt vennskap.

Det skal ha vært artistenes travle hverdag som er årsaken til bruddet, ifølge TMZ.

Kort tid etter bekreftet Grande bruddet i et innlegg på Instagram-stories.

«Dette er en av de beste vennene mine i hele verden og favorittpersonen min på denne planeten. Jeg respekterer og elsker ham uendelig, og jeg er takknemlig for å ha ham i livet mitt på hvilken som helst måte, for alltid, uansett hvordan forholdet vårt forandrer seg eller hva universet tenker for oss», skrev hun, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

♡ 💧☁️

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Bruddet kom overraskende for mange, ettersom det kun er noen uker siden Miller skrøt hemningsløst av Ariana på Twitter i forbindelse med slippet av hennes nyeste singel «No Tears Left to Cry».

«Veldig stolt av denne jenta. Velkommen tilbake. Vi har savnet deg. Du er unik», skrev han.

Møttes på jobb

Ariana og Miller ble sist fotografert sammen i mars under Madonnas private Oscar-etterfest. Da ankom de festen hånd i hånd, ifølge People.

Det tidligere paret har kjent hverandre i mange år, og i 2013 spilte de inn musikkvideoen til Ariana Grande-låten «The Way» sammen.

Det var under MTV Video Music Awards i september 2016 at Grande bekreftet at hun og Mac var et par. Det skjedde da MTVs rød løper-vert Charlamagne Tha God (36) spurte henne hvor rapperen var, etter hun dukket opp alene på den røde løperen.

boo

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

- Han er støttende. Det er helt greit å være alene selv om man har en «boo» (kjæreste, jour.anm.), svarte hun, ifølge Daily Mail.

De ble imidlertid avbildet sammen i salen, der de satt tett inntil hverandre under hele utdelingen.

LES OGSÅ: Derfor legger hun karrieren på hylla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer