Arrestert for fyllekjøring

Bobby Brown har nok en gang problemer med loven.

ARRESTERT: Natt til tirsdag ble Bobby Brown arrestert for fyllekjøring, men ble løslatt få timer senere.  Foto: All Over Press
ARRESTERT: Natt til tirsdag ble Bobby Brown arrestert for fyllekjøring, men ble løslatt få timer senere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Natt til tirsdag rundt halv ett amerikansk tid ble sangeren Bobby Brown (43) arrestert i Los Angeles.

Politiet skal, ifølge TMZ, ha stoppet stjernen fordi han snakket i telefon mens han kjørte, men det ble snart klart at Whitney Houstons eks-mann var påvirket av rus og hadde promille over den lovlige grensen. Ifølge det amerikanske nettstedet var 43-åringen full under arrestasjonen.

- Vi så at han var påvirket av alkohol så fort Mr. Brown ble stoppet, sier politibetjent Tiana Reed til radaronline.

Brown skal ha strøket på hele fire promilletester og ble tatt med til fengselet Van Nuys. Ifølge TMZ skal han få timer senere ha blitt løslatt etter at vennene hans betalte kausjon.

43-åringen har tidligere vært åpen om sine problemer med alkohol og rusmidler og innrømmet at har vært avhengig av kokain, heroin og marijuana. Han er også tidligere dømt for fyllekjøring og sonet 8 dager i fengsel i 1996.

Brown har den siste tiden vært mye i nyhetene etter at eks-konen Whitney Houston døde 11. februar i år. Sangeren vekket oppmerksomhet da han forlot begravelsen etter en krangel med Houstons familie. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Datteren arver alt etter Whitney  
Se hva øyenvitner hadde å si - se video!


[obj:media:10970]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer