I ARRESTEN: «Criminal Minds»-skuespiller Thomas Gibson prøvde å kjøre igjennom en veisperring i Los Angeles natt til søndag og ble arrestert mistenkt for fyllekjøring. Han sitter fortsatt i varetekt. Foto: All Over Press
I ARRESTEN: «Criminal Minds»-skuespiller Thomas Gibson prøvde å kjøre igjennom en veisperring i Los Angeles natt til søndag og ble arrestert mistenkt for fyllekjøring. Han sitter fortsatt i varetekt. Foto: All Over PressVis mer

Arrestert for fyllekjøring

TV-stjernen Thomas Gibson kjørte gjennom en veisperring og nektet å ta alkotest.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Thomas Gibson (50) er kjent for å overholde loven som FBI-sjef i serien «Criminal Minds», men natt til søndag havnet han på kant med politiet.

Gibson ble arrestert av politiet rundt klokken ett natt til søndag på grunn av mistanke om fyllekjøring, forteller kilder i politiet til TMZ.

«Dharma & Greg»-stjernen kjørte rundt i Los Angeles sentrum da han prøvde å kjøre inn i en del av byen som hadde blitt sperret av i forbindelse med et halvmaraton. Løpet hadde allerede passert, men området var fortsatt avsperret. Ifølge TMZs kilder ble Gibson stoppet og fortalt at han ikke kunne kjøre igjennom området, men fortsatte likevel.

Politiet skal til slutt ha klart å stoppe bilen hans og merket da at 50-åringen luktet av alkohol. Men TV-stjernen ga seg ikke da heller. Angivelig nektet han å ta en alkotest på stedet og ble dermed arrestert. Litt over halv to lokal tid ble han satt i varetekt. 

Kausjonen hans er satt til drøyt 84.000 kroner, og han sitter i skrivende stund fortsatt i varetekt.