Arrestert for fjerde gang

«Teen Mom»-stjernen Jenelle Evans kastet i fengsel etter heftig krangel.

ARRESTERT: Jenelle Evans ble i helgen arrestert for fjerde gang. Nå kan hun måtte tilbringe en lengre periode i fengsel. Foto: BCSD / Splash News/ All Over Press
ARRESTERT: Jenelle Evans ble i helgen arrestert for fjerde gang. Nå kan hun måtte tilbringe en lengre periode i fengsel. Foto: BCSD / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  «Teen Mom»-stjernen Jenelle Evans (21) klarer ikke å holde seg unna politiets søkelys. Lørdag ble realitystjernen nok en gang blitt arrestert.

Det var en krangel mellom Jenelle og kjæresten som skal ha fått politiet til å ta med seg den tidligere MTV-stjernen. Evans nektet å høre på politiets formaninger om å roe seg ned, og ble derfor arrestert på stedet.

Noe som gir arrestasjonen en ny dimensjon er at Jenelle angivelig skal være gravid.

Politiet ble sendt til Evans hus to ganger tidligere samme dag. Begge gangene på grunn av høylytt krangling mellom Jenelle og kjæresten på utsiden av huset. Det melder TMZ.

Politiet forteller at Jenelles kjæreste fortalte at TV-stjernen låste ham ute av huset under en krangel. Han gikk da med på å forlate eiendommen for å roe seg ned.

STORE PROBLEMER: Jenelle Evans har lenge slitt med narkotikaproblemer. Foto: Twitter
STORE PROBLEMER: Jenelle Evans har lenge slitt med narkotikaproblemer. Foto: Twitter Vis mer

Kort tid senere ble politiet på nytt tilkalt av bekymrede naboer da Jenelles kjæreste hadde klatret inn gjennom stuevinduet. Da låste realitystjernen seg inn på badet.

Politiet tok hånd om situasjonen, men da politibetjentene var i ferd med å forlate eiendommen løp Jenelle ut og ga de huden full med banneord. Da hun nektet å stoppe, ble hun arrestert.

Realitystjernen har i mange år slitt med rusavhengighet og livet har vært preget av skandaler og problemer med loven. Flere ganger blitt kastet i fengsel og har blitt beskyldt for å bruke opp pengene sine på narkotika, kjærestene sine og silikon.

Evans er fortsatt gift med ekskjæresten Courtland Rogers, som sitter i fengsel for å ha forfulgt Jenelles søster Ashleigh.

Jenelle har sønnen Jace fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ:   Ble hun gravid etter biljakten?

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer