Arrestert for «blotting» på herretoalett

- Jeg satt på do og gjorde mitt fornødne.

ARRESTERT: I boken «My Way» forteller Jan Thomas blant annet at han én gang ble feilaktig arrestert for blotting på herretoalettet i Beverly Center.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
ARRESTERT: I boken «My Way» forteller Jan Thomas blant annet at han én gang ble feilaktig arrestert for blotting på herretoalettet i Beverly Center. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (43) har fått mye omtale for den nye biografien «My Way», som ble lansert mandag denne uken.

I boken, ført i pennen av Anne Karine Strøm, kommer kjendisstylisten blant annet med en rekke sjokkerende avsløringer om sitt liv og virke i LA. 

I kapittelet «Arrestert for falske sexpåstander» forteller Jan Thomas om en opplevelse som har satt seg sterkt i minne hos ham og som fortsatt har innvirkning hver gang han reiser til USA.

Mens han jobbet for sminkegiganten MAC, var kjendisstylisten en dag innom deres salong på Beverly Center i West Hollywood.

Ifølge Jan Thomas er dette egentlig et svært lukrativt senter, hvor en rekke kjendiser handler. Toalettene er imidlertid ikke av helt beste standard, og 43-åringen forteller at «kundenes herretoalett ble utsatt for kikkere, og enkelte homofile menn hadde også falt for fristelsen å gjøre toalettet til en møteplass», noe som førte til at politiet ofte foretok razziaer der.

Akkurat den dagen måtte Jan Thomas på toalettet, og gikk da inn i et av avlukkene og låste døren.

Kort tid etter merket kjendisstylisten at en stor mann stod utenfor døren hans og tittet inn på ham gjennom sprekken.

«Da jeg tittet gjennom sprekken igjen, så jeg at mannen tok seg til skrittet og at han sto og gned hånden sin over buksesmekken. Fy flate, så idiotisk du oppfører deg, tenkte jeg, oppsatt på å bli ferdig og komme meg ut», sier Jan Thomas i boken:

«Jeg gikk ut av avlukket, lukket døren og gikk bort til vaskeservanten for å vaske hendene. Plutselig kommer den digre mannen mot meg, tar tak i meg og sier jeg er under arrest. Nå kom også to andre menn til syne, og jeg ble bedt om å rekke frem hendene, hvoretter de påførte meg håndjern. I håndjern ble jeg ført gjennom shoppingsenteret, før jeg ble tatt inn på et kontor. Der påsto den store mannen at jeg hadde forsøkt å blotte meg for ham».

Ifølge Jan Thomas fant han deretter ut at politiet hadde gjennomført en razzia den dagen, og at de hadde arrestert 14 andre homofile for utuktig omgang på toalettet.

«Jeg hadde ikke gjort noe galt, annet enn å gjøre mitt fornødne mens politimannen iakttok meg. Etter et kort avhør ble jeg fraktet med politibil til nærmeste politistasjon. Der ble det tatt fingeravtrykk, og jeg ble fotografert. Det ble fremmet anklage og jeg fikk vite at jeg måtte møte i retten. Mens jeg satt i arresten, fikk jeg lov til å ringe Edward (tidligere kjæreste red.anm). Han ble rasende og skaffet meg en av sine beste advokater», forteller kjendisstylisten videre.

Noen uker senere måtte 43-åringen møte i retten, hvor han ble frikjent for anklagene. Ifølge Jan Thomas blir imidlertid hendelsen dratt opp igjen hver gang han reiser til USA.

«Episoden fra toalettet ligger lagret i politiets arkiver, og hver gang jeg kommer til USA, må jeg gjennom det samme forhøret. Da må jeg alltid forklare «jeg satt på do og gjorde mitt fornødne. Det hele var en falsk påstand som jeg ble frifunnet for i retten». Jeg er mektig lei av disse forhørene», forteller han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Sexdebuterte med gammel mann