Sean Penns sønn Hopper Penn:

Arrestert for besittelse av narkotika

For ett år siden takket Hopper sin berømte far for hjelpen til å bli rusfri.

I TRØBBEL: Hopper Penn skal slite med å holde seg rusfri. Foto: NTB Scanpix
I TRØBBEL: Hopper Penn skal slite med å holde seg rusfri. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den 24 år gamle skuespilleren Hopper Penn, som er sønn av det tidligere stjerneparet Sean Penn (57) og Robin Wright (51), er ute i hardt vær.

Onsdag ble nemlig han og venninnen, skuespiller Uma von Wittkamp, arrestert i Nebraska for oppbevaring av marijuana, sopp og reseptbelagte piller, melder TMZ.com.

Duoen ble stoppet av politiet etter at de unnlot å gi signal mens de kjørte, og i løpet av samtalen oppdaget politimannen at paret virket ruspåvirket og gjennomsøkte bilen.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMT FAR: Hopper sammen med faren Sean Penn og storesøsteren Dylan under Cannes filmfestival for to år siden. Foto: NTB Scanpix
BERØMT FAR: Hopper sammen med faren Sean Penn og storesøsteren Dylan under Cannes filmfestival for to år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet skal politiet ha funnet 14 gram marijuana, fire piller amfetamin og tre gram sopp.

Hopper har slitt med narkotikamisbruk tidligere, og i fjor stod han frem offentlig og takket sin berømte far for all kjærlighet og hjelp til å bli rusfri.

Var avhengig av crystal meth

Det var i et intervju med ES Magazine at 23-åringen avslørte at avhengigheten til crystal meth nesten fikk ham til å havne på gata.

- Det var ganske ille. Jeg ble tatt flere ganger mens jeg drev med ting. Enten det var av foreldrene mine eller politiet, fortalte han, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ LERRETET: I filmen The Last Face, regissert av Sean Penn, spilte Hopper mot Charlize Theron, som tidligere var kjæreste med Sean Penn. Foto: NTB Scanpix.
PÅ LERRETET: I filmen The Last Face, regissert av Sean Penn, spilte Hopper mot Charlize Theron, som tidligere var kjæreste med Sean Penn. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Hopper innrømmet videre at han hang i et dårlig miljø og gikk fra å røyke hasj til å begynne med crystal meth.

- Jeg prøvde mye forskjellig, men meth var hovedsaken til at det gikk så dårlig med meg.

Etter et ultimatum fra sin far gikk den unge skuespilleren til slutt med på å skaffe seg hjelp.

- Jeg sjekket inn på rehab etter at jeg våknet opp på et sykehus og min far sa til meg: «Hva velger du: Avvenning eller en bussbenk?». Takk og lov at jeg kom meg ut av det for det var den verste tiden i livet mitt, sa han til ES Magazine, ifølge People.

Saken fortsetter under bildet.

EKSER: Robin Wright og Sean Penn var et Hollywoods hotteste par. Her er de sammen under Oscar-utdelingen i 2009. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Robin Wright og Sean Penn var et Hollywoods hotteste par. Her er de sammen under Oscar-utdelingen i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tok skilsmissen hardt

Fra 1996 til 2010 var Sean Penn og «House of Cards»-stjernen Robin Wright gift, og sammen fikk de datteren Dylan Penn (26) og sønnen Hopper.

Bruddet mellom foreldrene gikk hardt inn på begge barna.

- Helt ærlig, så var jeg ganske sint. De hadde gått fra hverandre tidligere også og så skjedde det igjen. Så for meg var det litt sånn, kan dere bestemme dere? fortalte han i intervjuet.

Her med storesøsteren Dylan:

It's a family affair

A post shared by Dylan Penn (@iamdylanpenn) on

LES OGSÅ: - Playboy reddet livet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer