OVERFALT: Lee Ryan skal ha slått sin forlovede, Samantha Miller i ansiktet under en biltur i London. Foto: Stella Pictures
OVERFALT: Lee Ryan skal ha slått sin forlovede, Samantha Miller i ansiktet under en biltur i London. Foto: Stella Pictures Vis mer

Arrestert for å ha slått sin forlovede i ansiktet

Den britiske sangeren ble arrestert, og må møte i retten 27. august.

Publisert
SEHER.NO:  Den tidligere boyband-stjernen Lee Ryan (27) skal ha overfalt sin forlovede Samantha Millar (26).

«Blue»-sangeren er tiltalt for å ha slått sin forlovede - og mor til hans barn, i ansiktet under en biltur i London onsdag. Dette er bekreftet av politiet i Metropolitan, hvor stjernen ble arrestert.

- Lee Ryan må møte i retten, etter å ha blitt siktet for å ha utført vold mot en annen person. Han vil bli løsslat mot kausjon, sier en talsmann for politiavdelingen ved Metropolitan.

Den 27-årige briten, som har en ni måneder gammel sønn med Samantha, benekter overfallet.

- Lee benekter overfallet 100 prosent. Han vil bekjempe siktelsen i retten, sier hans talsmann.

27. august må Ryan møte i retten ved City of Westminster Magistrater rettssal.

Dette er imidlertid ikke første gangen sangeren kommer i klammeri med politiet. I desember 2007, ble han arrestert for å ha overfalt en taxisjåfør. Og i fjor ble han avhørt av politiet for en mistanke om besittelse av hasj.

Ryan begynte å date Samantha for tre år siden, etter at hun begynte å sende ham nakenbilder på «MySpace»-siden hans. Han har tidligere vært forlovet med «Atomic Kitten»-stjernen Liz McClarnon.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: «Blue»-stjerne ydmyket taxisjåfør

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer