Arrestert for å ha mishandlet sønnen

Filmstjernen Michael Madsen ble pågrepet i sitt eget hjem etter familiekrangel.

ARRESTERT: Michael Madsen poserer for politiet etter å ha blitt arrestert for vold mot sin tenåringssønn fredag.  Foto: Stella Pictures
ARRESTERT: Michael Madsen poserer for politiet etter å ha blitt arrestert for vold mot sin tenåringssønn fredag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Michael Madsen (54) fra Quentin Tarantinos filmer «Kill Bill» og «Reservoir Dogs» ble arrestert etter en heftig krangel med sin tenåringssønn.

Skuespilleren ble arrestert i sitt hjem i Malibu fredag ettermiddag etter at politiet mottok en telefonsamtale om trøbbel i familien. Myndighetene fulgte opp anklagene om at Madsen var ruset og skulle ha slått sin sønn, som ikke trengte medisinsk hjelp som følge av hendelsen, skriver People.com.

Filmstjernen ble ført til en sheriff-stasjonen i Los Angeles for barnemishandlingen, og ble sluppet fri etter å ha betalt en bot på 100.000 dollar.

- Madsen oppdaget at sønnen røykte narkotika og kom i en krangel med ham da han forsøkte å ta denne vekk fra ham. Det er en familesak og Michael ber om at familiens privatliv blir respektert, sier hans advokat Perry Wander til TMZ.com.


Madsen har også tidligere vist seg å være en noe tvilsom forelder. Nettstedet TMZ.com har tidligere omtalt at filmstjernen, som også har spilt i filmer som «Sin City» og «The Chronicles of Narnia», angivelig skylder 3.2 millioner kroner i barnebidrag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skylder millioner i barnebidrag