Offset:

Arrestert få dager etter fødselen

Cardi Bs ektemann, rapperen Offset, ble arrestert fredag for besittelse av narkotika og ulovlig våpen.

ARRESTERT: Knappe elleve dager etter at Cardi B og ektemannen Offset kunne ønske deres første felles datter velkommen til verden ble Offset arrestert. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: Knappe elleve dager etter at Cardi B og ektemannen Offset kunne ønske deres første felles datter velkommen til verden ble Offset arrestert. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden kunne Cardi B (25) og ektemannen Offset (26), eller Kiari Kendell Cephus som han egentlig heter, fortelle at de hadde blitt foreldre sammen for første gang.

Nyheten delte de på Instagram, der de avslørte at datteren kom til verden 10. juli.

Kulture Kiari Cephus 07/10/18🎀🌸 @offsetyrn

Et innlegg delt av Cardi B Official IG (@iamcardib)

Offset, som er en del av den populære raptrioen Migos, fikk imidlertid ikke tid til å nyte livet som nybakt pappa altfor lenge. Fredag ble han nemlig arrestert sammen med livvakten sin på vei ut fra Atlanta i USA, kjørende i en Porsche etter en konsertopptreden.

Arrestert

Ifølge nettavisen USA today skal politiet ha vinket Porschen, som Offset kjørte, til side fordi politiet mente han kjørte for svingete på veien.

Politiet skal deretter ha merket en lukt av det narkotiske stoffet marihuana i bilen, og ville derfor ransake bilen. Det førte til at den 26 år gamle rapperen ble arrestert for besittelse av flere ulovlige våpen, og 25 gram med marihuana.

Offset, som allerede er på prøveløslatelse etter at han ble arrestert for en lignende hendelse i 2015, er nå siktet for å ha skytevåpen under prøveløslatelse og under en forbrytelse.

25-åringen har foreløpig ikke kommentert hendelsen selv, og det er ikke kjent om han har en advokat, ifølge nettstedet.

STOR STJERNE: Offset på scenen under Wireless Festival rett før han ble arrestert av politiet. Foto: NTB Scanpix
STOR STJERNE: Offset på scenen under Wireless Festival rett før han ble arrestert av politiet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hjemme med barna

Offset sin kone Cardi B, som han giftet seg med under en hemmelig seremoni i september i fjor, har heller ikke kommentert ektemannens arrestasjon.

Trolig er den unge rapperen hjemme sammen deres felles nyfødte datter, og Offset sine tre andre barn fra tidligere forhold.

I likhet med ektemannen er Cardi B også en verdenskjent rapper.

I et intervju med The Breakfast Club i april fortalte Cardi B at mange hadde kontaktet henne etter at graviditeten ble kjent og mer eller mindre advart henne om at morsrollen ville ødelegge karrieren hennes.

- En rekke kvinner sier til meg online: «Åh, jeg synes så synd på deg. Åh, nå er karrieren din over». Det irriterer meg virkelig og gjør meg kvalm. Hvorfor kan jeg ikke ha begge ting som kvinne? Hvorfor må jeg velge mellom en karriere eller en baby? Jeg vil ha begge deler, tordnet hun, ifølge People.com.

Doctors visit with mom & Dad🎀🌸K

Et innlegg delt av Cardi B Official IG (@iamcardib)

Vil ha mer privatliv

Selv om både Offset og Cardi B har gjort stor suksess som rappere, er det likevel helt andre ting enn musikken som lager overskrifter.

Lenge har duoen forsøkt å holde privatlivet for seg selv, noe hun poengterte i et Twitter-innlegg da hun avslørte at de hadde giftet seg hemmelig.

- Dette er grunnen til at jeg kalte albumet mitt «Invasion of Privacy», fordi de fleste vil gå langt for å finne ut ting om livet ditt, skrev hun blant annet.

25-åringen gikk ikke i detalj om hvordan bryllupet foregikk, annet enn at hun og kjæresten våknet opp en dag og bestemt seg for å gifte seg.

Likevel kan man finne små detaljer mellom linjene, og Harpers Bazaar har laget en oversikt over hva som foregikk under det topp hemmelige arrangementet - som fant sted 20. september 2017.

Duoen skal ha leid inn en prest hjem til seg, og bryllupet fant angivelig sted på soverommet, ifølge nettstedet. Til stede var et av Cardis søskenbarn, som fungerte som vitne.

Cardi B var ikke gravid da seremonien ble utført, noe hun selv kommenterte i innlegget:

- Nå kan dere i alle fall slutte å si at jeg får barn utenfor ekteskapet.

LES OGSÅ: - Fikk full innføring i mitt kommende bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer