Arrestert etter slagsmål i Helsinki

Den amerikanske popstjernen gikk løs på sin egen kjæreste.

SLOSS PÅ ÅPEN GATE: Kjærestene Adam Lambert og Sauli Koskinen skal ikke ha vært gode venner da de gikk løs på hverandre i Helsinki torsdag morgen. Foto: Stella Pictures
SLOSS PÅ ÅPEN GATE: Kjærestene Adam Lambert og Sauli Koskinen skal ikke ha vært gode venner da de gikk løs på hverandre i Helsinki torsdag morgen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den amerikanske popstjernen Adam Lambert (29) ble torsdag morgen arrestert i den finske hovedstaden Helsinki etter å ha havnet i slagsmål med sin egen kjæreste, Sauli Koskinen.

Ifølge Fox News skal Lambert og den finske TV-stjernen ha begynt å krangle inne på baren DTM (Don't Tell Mama) før de ble kastet ut.

Ute på gaten skal de to ha begynt å slåss, helt til politiet kom til stedet.

Begge to ble arrestert, og måtte tilbringe flere timer i fengsel, før de ble sluppet ut sent torsdag kveld.

Det er ikke ventet at de vil bli ytterligere straffet siden ingen ble skadet, skriver Fox News.

Både Lambert - som i 2010 opptrådde på Sentrum Scene i Oslo - og Koskinen spøkte om episoden på Twitter etter at de var frie menn igjen.

«Jetlag+Vodka=blackout. Us÷blackout=irrational confusion. jail+guilt+press=lesson learned. Sauli+Adam+hangover burgers= laughing bout it.», skrev Lambert på sin Twitter-side, ifølge Fox News.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Klarer ikke å se på nakenbildene av Lindsay

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer