PÅVIRKET?: Dette bildet er tatt kort tid før Stephanie Pratt satte seg i bilen. Noe har hun i hvert fall drukket. Foto: All Over Press
PÅVIRKET?: Dette bildet er tatt kort tid før Stephanie Pratt satte seg i bilen. Noe har hun i hvert fall drukket. Foto: All Over PressVis mer

- Arrestert etter fyllekjøring

TV-stjernen måtte tilbringe natten i arresten.

SEHER.NO: "The Hills"-stjernen Stephanie Pratt (23) ble arrestert natt til søndag etter mistanke om å ha kjørt i påvirket tilstand i Hollywood.

- Det var den vanlige kjøringen i påvirket tilstand. Våre trafikkbetjenter kjørte nedover gata, fikk øye på henne og stoppet henne. Hun var samarbeidsvillig og det var ingenting dramatisk med arresten, sier politibetjent Sal Ogaz til People.

Realitystjernen skal ha blitt arrestert klokken 03.45 natt til søndag, og tatt med til Van Nuys-fengselet. 10.30 søndag morgen skal hun ha blitt sluppet ut.

23-åringen - som er Spencer Pratts lillesøster - var lørdag kveld gjest ved Holly Montags bursdagsfest.

"Det er jenta mi Holly Montags bursdagsfest! Ble akkurat ferdig med middag og drar på Empire nå, men jeg er veldig sliten, også kjent som ja jeg er en festbrems :("
skrev hun på sin Twitter-side klokken 23 lørdag.

Stephanie lekte nylig med tanken på å forlate den populære realityserien.

- Jeg tror Audrina, Lo og jeg kommer til å forlate showet etter disse ti episodene. Jeg vet ikke hvor mye mer jeg tåler av "The Hills"... Det er veldig brutalt, sa Pratt ifølge Hollyscoop.com.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Nå orker jeg rett og slett ikke mer