Pete Davidson:

Arrestert etter ekteskapsbløff

Forvirringen i den internasjonale kjendispressen var denne uka et faktum etter en mistenkelig pressemelding.

STALKER-TRØBBEL: Pete Davidson har denne uka hatt flere trøblete erfaringer med en kvinne som hevdet hun var gift med ham. Foto: Odette Martin / REX / NTB
STALKER-TRØBBEL: Pete Davidson har denne uka hatt flere trøblete erfaringer med en kvinne som hevdet hun var gift med ham. Foto: Odette Martin / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag omtalte flere internasjonale medier en pressemelding som har sirkulert på flere nettsider.

Der sto det at «Saturday Night Live»-stjernen Pete Davidson (27) hadde startet et nytt selskap - sammen med en Michelle Davidson.

«Pete og Michelle var barndomsvenner før de startet Bodega Cats Presents, og er gift», står det i pressemeldingen.

- Fullstendig falsk

Der uttaler også visstnok komikeren seg om selskapet, som han ifølge skrivet gikk inn i for å gi tilbake til samfunnet.

Komikerens management gikk ut og avviste alt som sto i pressemeldingen, og gikk så langt som å true med søksmål.

- Pressemeldingen som sirkulerte denne morgenen om Pete Davidson er fullstendig falsk. Ikke et eneste ord er sant. Herr Davidson har ingen anelse om hvem denne personen er. Vi undersøker og vurderer alle rettslige midler, sier advokaten i en uttalelse til Complex.

Det som i utgangspunktet kunne vært avfeid som en spøk har imidlertid torsdag tatt en langt mer alvorlig vending.

Siktet av politiet

Kvinnen som angivelig står bak det hele, Michelle Mootreddy, tok seg inn i Davidsons hjem på Staten Island i New York. Det forteller politiet til kjendisnettstedet TMZ.

Hun skal ha tatt seg inn i huset, som han deler med mora si, og satt seg ved kjøkkenbordet. Davidson selv skal ikke ha vært hjemme, men et familiemedlem ringte nødnummeret da den ukjente kvinnen dukket opp.

Da politiet ankom komikerens hjem skal Mootreddy fortalt dem at hun hadde et «telepatisk kjærlighetsbånd» med 27-åringen.

Kvinnen skal også ha overøst Davidson med brev og gaver over lenger tid.

Politiet i New York opplyser om at Mootreddy har blitt arrestert og siktet for inntrengning, to tilfeller av stalking og trakassering. Hun har også mottatt besøksforbud.

Verken Davidson selv, eller representanter for ham, har uttalt seg om inntrengningen.

PÅGREPET: Sahar Tabar ble kjent for sitt sjokkerende utseende på Instagram. Nå er hun arrestert av iranske myndigheter. Vis mer

Bor med mora

Komikeren, som i sommer gjorde stor suksess med filmen «The King of Staten Island», har vært i forhold med flere profilerte kjendiskvinner. Han var blant annet forlovet med artist Ariana Grande (27), men etter noen måneder ble det slutt mellom det profilerte paret.

Under forholdet bodde de to sammen i en leilighet i New York til 16 millioner kroner. Davidson har i ettertid kjøpt et hus sammen med mora si på Staten Island, hvor han er vokst opp, og bor i egen kjellerleilighet.

27-åringen har, i tillegg til å ha blitt en ettertraktet og fremadstormende komiker, gjort suksess på filmlerretet. Senere i år dukker han opp i «Suicide Squad 2» der han spiller skurken «Blackguard».

LES OGSÅ: Røper hvem Alsgaard erstattet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer