STORE OVERSKRIFER: Crystal Ann Rowland og Matthew Thomas Pearce  ble tatt på fersken, da de brøt seg inn i en kirke i Florida for å ha sex langfredag.  Saken har blitt slått stort opp i amerikanske medier. Foto: Faksimile
STORE OVERSKRIFER: Crystal Ann Rowland og Matthew Thomas Pearce ble tatt på fersken, da de brøt seg inn i en kirke i Florida for å ha sex langfredag. Saken har blitt slått stort opp i amerikanske medier. Foto: FaksimileVis mer

Arrestert etter alter-sex

Politiet fikk sjokk da de rykket ut til Florida-kirken...

SEHER.NO: Det lokale politiet i Baker County, Florida, fryktet både tyveri og kirkebrann da de i går fikk melding om en mistenkelig mann som beveget seg rundt kirken North Prong Cemetery Church.

Da politifolkene kom til stedet, var døren brutt opp, men det var ikke flammer som sørget for het stemning i kirken.

Ifølge MSNBC.com snublet politiet nemlig  over det nakne kjæresteparet Crystal Ann Rowland (24) og Matthew Thomas Pearce (28), som hadde tatt seg inn i kirken for å ha sex ved alteret!

Pearce skal ha fortalt politiet at kjæresten kom med det uortodokse forslaget etter at de to hadde vært ute og drukket, fordi "hun ville ha en åndelig og seksuell opplevelse".

Etter å ha samlet sammen klærne som lå spredd over hele kirkegulvet, ble de to turtelduene satt i varetekt.

Der risikerer de å sitte til over påske, når saken deres kan bli hørt i retten.

Hendelsen har ført til store overskrifter i flere amerikanske medier og har rystet lokalsamfunnet rundt den lite brukte kirken.

- Det er sjokkerende at noen kan gjøre noe sånt i et gudshus, sier Gerald Gonzales sheriff-kontoret i Baker County til MSNBC.com.

LES OGSÅ: Skarbø fikk sex-SMS