G-Eazy:

Arrestert dagen etter storslått kjendisfest

Rapperen skal ha slått to personer.

ARRESTERT: G-Eazy på den røde løperen søndag. Dagen etter ble han arrestert. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB
ARRESTERT: G-Eazy på den røde løperen søndag. Dagen etter ble han arrestert. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Rapper G-Eazy (32), hvis egentlige navn er Gerald Earl Gillum, ble mandag arrestert etter å ha havnet i bråk på gata i New York. Ifølge blant andre NBC News skal stjernen ha slått to personer i ansiktet utenfor et hotell.

To menn har anklaget rapperen for å ha påført dem «smerter og røde merker» tidlig fredag. De skal imidlertid ikke ha blitt fraktet til sykehus.

G-Eazy, som søndag kveld var til stede under MTV Video Music Awards, ble arrestert mandag kveld på grunn av forseelsen.

Han ble imidlertid løslatt, og skal ifølge politiet møte i retten på et seinere tidspunkt. 32-åringen har foreløpig ikke uttalt seg om arrestasjonen.

Dette var imidlertid ikke første gang rapperen er blitt arrestert. Det ble han nemlig også i 2018, den gang i Stockholm.

RHODOS: Bettina Buchanan forteller om en hendelse der hun ble arrestert. Reporter: Øystein Andersen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Flau

Den amerikanske rapperen holdt en konsert i den svenske hovedstaden, og seinere på kvelden havnet han i bråk på et utested. Han ble pågrepet klokken tre på natta, og ble siktet for vold mot tjenestemann, motsettelse av arrest og narkotikabruk.

Bare noen dager seinere delte rapperen et innlegg på Instagram der han beklaget hendelsen.

«Takknemlig og velsignet for å være fri og trygg. Glad for å være i København der jeg kan gjøre det jeg elsker mest. Flau og unnskyldende når det gjelder hendelsen, men framfor alt er jeg så takknemlig for at de lot meg gå», skrev han, og fortsatte:

«Den villeste opplevelsen i livet mitt, en grusom kveld med mye uflaks og noen enda dårligere beslutninger. Men som jeg sa, jeg er takknemlig for å være en fri mann, tilbake på turné. Takk til alle som har støttet meg, jeg setter mer pris på det enn dere aner».

LES OGSÅ: - Hun har fått nok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer