Arrestert av politiet

R&B-sangeren Kelis har afroamerikansk far og kinesisk-puertorikansk mor, men ble i helgen arrestert for å slenge rasistiske bemerkninger til politiet.

MANN OG KONE: I januar 2005 giftet Kelis seg med rapperen Nas. Var det han som betalte for kausjonen? Foto: All Over Press
MANN OG KONE: I januar 2005 giftet Kelis seg med rapperen Nas. Var det han som betalte for kausjonen? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stor i kjeften!


SEHER.NO: Den Grammy nominerte "Milkshake"-stjernen ble arrestert i Miami's South Beach distrikt tidlig fredag morgen, etter å ha ropt rasistiske bemerkninger til to prostituerte - som viste seg å være undercover kvinnelig politi som utførte en dekkoperasjon.


27-åringen som nettopp farget håret sjokkrosa ble tatt i varetekt rundt 04.30 og siktet for truende oppførsel og motsettelse av arrestasjon uten vold. Hun ble fraktet til Miami-Dade distriktsfengsel, men løslatt bare noen timer senere mot kausjon.


Kelis talsmann har ikke gitt noen kommentar til arrestasjonen.


I følge politirapporten var de to polititbetjentene på post som prostituerte og patruljerte hovedstrøket i South Beach da R&B-sangeren nærmet seg og skrek skjellsord til dem.


Betjentene sa at Kelis kun henvendte seg til dem mens gruppen hun var sammen med prøvde å holde henne tilbake. Etter å ha roet seg ned en liten stund, startet hun sjikaneringen igjen. På dette tidspunktet valgte betjentene å arrestere henne - noe sangfuglen motsatte seg, selv etter at de hadde avslørt at de var politi.


Vi får håpe den rappkjeftede stjernen tenker seg bedre om neste gang, og kanskje husker på hvor hun selv egentlig kommer i fra...


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer