BAK LÅS OG SLÅ: Gary Dourdan er vant til å jakte på forbrytere i TV Norge-serien "C.S.I." Nå kan han selv havne i fengsel. Her er han med sin TV-kollega Marg Helgenberger. Foto: TV Norge
BAK LÅS OG SLÅ: Gary Dourdan er vant til å jakte på forbrytere i TV Norge-serien "C.S.I." Nå kan han selv havne i fengsel. Her er han med sin TV-kollega Marg Helgenberger. Foto: TV NorgeVis mer

Arrestert av narkotikapoliti

C.S.I.-stjernen Gary Dourdan ble funnet sovende - med dop i bagasjen.

SEHER.NO: Ett år etter at han gikk til angrep på en innpåsliten paparazzi-fotgraf, har C.S.I.-stjernen Gary Dourdan (41) havnet i enda mer alvorlige problemer.

Mandag ble skuespilleren ifølge nettstedet TMZ arrestert av Los Angeles-politiet, fordi han skal ha hatt flere forskjellige typer narkotika på seg.

Ifølge nettstedet hevder politiet at Dourdan - som spiller etterforsker Warrck Brown i "C.S.I." - var i besittelse av både heroin, kokain, ecstasy og reseptbelagte medisiner, da de fant ham sovende i bilen sin i 5-tiden mandag morgen.

TV-stjernen ble senere sluppet fri mot en kausjon på rundt 25 000 kroner.

Det er ikke kjent når saken hans vil komme opp for retten.

Gary Dourdan har også tidligere vært i politiets søkelys.

For to år siden ble han dømt til samfunnstjeneste, for å ha dyttet til en eks-kjæreste som hadde anmeldt ham for voldtekt.

LES OGSÅ: Bitter krangel i retten