OPPGITT: - Det har jo gått veldig bra tidligere når alt har fungert, men det gjorde det tydeligvis ikke på lørdag, sier Elisabeth Andreassen. Foto: Se og Hør
OPPGITT: - Det har jo gått veldig bra tidligere når alt har fungert, men det gjorde det tydeligvis ikke på lørdag, sier Elisabeth Andreassen. Foto: Se og HørVis mer

- Arrangøren virker som en tullebukk

Kjendisene oppgitt etter skandale-julebordet.

SEHER.NO: Kjendisene er oppgitte og frustrerte etter det mye omtalte skandale-julebordet i Vallhall i Oslo lørdag.

Har hadde over 3000 hadde betalt dyre billetter for å få julemat, show og fri bar. Kaoset var et faktum da det ble tomt for øl og vin før klokka var 20. Spritflasker ble satt på bordene som kompensasjon.

- Dette er veldig trist, og jeg forstår publikum godt. De hadde betalt masse penger for en vare som de ikke fikk. Jeg skjønte jo at det var krise, og prøvde å gi alt fra scenen. Vi gjorde så godt vi kunne og ante ingenting før vi kom dit, sier Wenche Myhre (61) til Dagbladet.

Myhre var en av mange andre store navn, som for eksempel Erlend Bratland (17) og Kurt Nilsen (30), som sto på scenen foran de 3000 julebordsgjestene lørdag.

- Det er klart at vi merker at det ikke var et sånt julebord man går og gleder seg til. Vi prøvde å gi det vi hadde, og fikk levert den biten, fortsetter artistveteranen.

Også Elisabeth Andreassen (50) bekrefter at det var mye kaos under julebordet.

- Det er trist og leit at det gikk som det gikk. Det har jo gått veldig bra tidligere når alt har fungert, men det gjorde det tydeligvis ikke på lørdag. Arrangøren virker som en tullebukk, sier hun.

Til nå i år har Tromsø-selskapet Gastro Events arrangert store julearrangementer i Tromsø, Bodø, Steinkjer, Kristiansund og Oslo.

På scenen har også artister som Rein Alexander (37) og Kåre Conradi (36) stått.

- Dette er bare veldig trist og vi vil forsøke å ordne opp, sa Sondre Trældal, daglig leder i Gastro Event til NTB søndag.

Selskapet har avlyst samme arrangement i Bergen 13. desember.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Kjendisjulebord avlyst