Pink:

Arrangerte fest for sin fem år gammel datter

Tre uker etter fødselen av sønnen hyllet popstjernen sin førstefødte datter.

FIKK EN SØNN: Andre juledag fikk Pink og Carey barn nummer to. For å gjøre stas på datteren slik at hun ikke skal føle seg utenfor, arrangerte de en "storesøster"-fest for henne i helgen. Foto: NTB Scanpix.
FIKK EN SØNN: Andre juledag fikk Pink og Carey barn nummer to. For å gjøre stas på datteren slik at hun ikke skal føle seg utenfor, arrangerte de en "storesøster"-fest for henne i helgen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Mandag 26. desember jublet Alecia «Pink» Moore (37) og ektemannen Carey Hart (41) av glede.

Da kom nemlig sønnen Jameson Moon Hart til verden, og datteren Willow (5) ble storesøster.

Søskensjalusi er et kjent fenomen, og for at Willow ikke skal føle seg mindre viktig etter familieforøkelsen, arrangerte Pink og Carey en egen «storesøster»-fest for henne i helgen.

Willow var festens midtpunkt og hun ble feiret og hedret for sin nye rolle som storesøster.

Søndag delte artisten et bilde fra festen med fansen på sin Instagram-profil:

Congrats Big Sis! #bigsisterparty

A photo posted by P!NK (@pink) on

Holdt graviditeten skjult

Det var i november, kun en måned før sønnen ble født, at Pink overrasket alle med å avsløre at hun var gravid.

Da delte hun nemlig et bilde med fansen på Instagram hvor hun viste fram sin struttende mage - som datteren ømt holdt rundt.

«Overraskelse» skrev hun som tekst.

Surprise!

A photo posted by P!NK (@pink) on
Turbulent forhold

Da Pink og Carey, som har vært gift i elleve år, fikk datteren i 2011, delte popstjernen den gledelige nyheten i en twitter-melding:

- Vi er i ekstase over å ønske vår nye sunne og vakre datter Willow Sage Hart velkommen til verden. Hun er vakker, akkurat som faren, skrev sangfuglen.

Til tross for at det alltid har vært mye kjærlighet mellom 37-åringen og den tidligere motocross-proffen, har Pink også vært åpen om at ekteskapet deres har vært turbulent med mye krangling.

- I dag er en god dag. Men vi tar pauser i forholdet vårt. Det har vært slutt to ganger. Første gang hadde vi en pause i rundt ett år og den andre var på 11 måneder, fortalte Pink åpenhjertig til Ellen DeGeneres i fjor vår.Likevel klarte duoen å finne tilbake til hverandre begge gangene, og «So What»-stjernen er ikke i tvil om at livet som småbarnsmor er fantastisk.

- Det er det beste i hele verden. Willow er det kuleste som noen gang har skjedd med meg. Hun er både frekk og morsom, og nå har jeg noen som liker at jeg synger teite sanger hele dagen i tillegg. Hun dømmer meg ikke. Hun er trolig den eneste person som ikke dømmer meg, har hun tidligere fortalt til bladet GQ.

LES OGSÅ: Sannheten bak Kylie Jenners arr

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer