STEMMEPRAKT: Åste Hunnes Sem er årets eldste deltager i Idol, og har mye erfaring å vise til. Hun imponerer både gammel og ung. Foto: SCANPIX
STEMMEPRAKT: Åste Hunnes Sem er årets eldste deltager i Idol, og har mye erfaring å vise til. Hun imponerer både gammel og ung. Foto: SCANPIXVis mer

Arntzens favoritt: Åste

Arthur "Oluf" Arntzen truer med å slutte å se på Idol hvis ikke Åste vinner.

SEHER.NO: Idol på TV2 er et program som samler familien foran tv-skjermen. Programmet har appell for både gammel og ung, fra nord til sør i landet. Og alle har sine favoritter de brenner for.


- Åste har en praktfull stemme. Hun synger jævli bra. Vinner ikke hun skal jeg aldri mer se på Idol, truer Arthur Arntzen lattermildt overfor Seher. Den bokaktuelle komikeren forteller at han følger med på sangkonkurransen fordi han selv tidligere var med på å lete etter talenter til revy-forestillinger i Nord-Norge.


Seher.no følger Idol direkte - med resultater, dommernes meninger. Og ikke minst kommentarene fra vår Overdommer Jostein Pedersen. Følg med utover kvelden!


Åste Hunnes Sem (34) er årets eldste finalist, og har lang erfaring som korist for større stjerner. Skal man tro bettingbyrået Betsafe har ikke Arthur noe å frykte ennå. Åste ligger som nummer tre bak favorittene Kim Rune Hagen (17) og Linda Steen (17).


Ifølge Betsafes odds er det Timian som mest sannsynlig ryker ut i kveld. Han frykter selv at kjæreste-avsløringene kan ha negativ effekt også. Betsafe har gitt ham 2,95 i odds på at han ryker ut i kveld, like bak Linnea Dale som har fått 3,1 i odds. Hun har i alle de tre forrige finalerundene ligget på bunnplassen hos bettingbyrået.


Idolene har denne uka øvd sammen med Norges største pop-stjerne Morten Harket.


Åste Hunnes Sem forteller TV 2 at hun fikk beskjed om at det ikke er viktigst å synge pent - men å synge interessant.

- Det kommer jeg absolutt til å jobbe videre med, og kommer til å lete etter interessante ting i min egen stemme, sier Åste som i kveld skal synge Hungting high and low av A-ha.  


Idol-odds fra Betsafe.com 15/11. Hvem stemmes ut 16. november:
Timian Naastad (16) 2.95
Linnea Dale (16) 3.10
Bjørn Johan Muri (17) 6.00
Glenn Roger Lyse (33) 7.50
Åste Hunnes Sem (34) 7.50
Linda Steen (17) 9.00
Kim Rune Hagen (17) 15.00


BILDESPESIAL: Her er ser du kveldens deltagere og hvilken sang de skal synge: