Arnold tok med sin «hemmelige» sønn på «fylla»

Skuespilleren viste fram 19-åringen i Munchen.

PÅ FEST MED SØNNEN: Arnold Schwarzenegger (69) feiret søndag bursdagen til sønnen sin Joseph. Det i stor stil på Oktoberfest i Munchen. Foto: Xposure
PÅ FEST MED SØNNEN: Arnold Schwarzenegger (69) feiret søndag bursdagen til sønnen sin Joseph. Det i stor stil på Oktoberfest i Munchen. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

 

Multitalentet Arnold Schwarzenegger (69) har hatt store karriereprestasjoner innefor utallige felt.

Mannen i gata kjenner han kanskje best fra suksessen «Terminator»-filmene hadde, men den østeriske hunken har også gjort det stort som både bodybuilder og politiker.

PÅ FEST: Arnold Schwarzenegger, som er født i Østerrike, har aldri lagt skjul på at han er glad i oktoberfest. Foto: Rex Features
PÅ FEST: Arnold Schwarzenegger, som er født i Østerrike, har aldri lagt skjul på at han er glad i oktoberfest. Foto: Rex Features Vis mer

Med fem «Mr. Universe»-seiere, sju «Mr. Olympia»-titler og et åtteårig politisk verv som guvernør i California, har Schwarzenegger klart å bli en av verdens mest populære kjendiser.

På Instagram har 69-åringen klart å skaffe seg hele 7,2 millioner følgere. Søndag kveld delte han et bilde som fikk det til å gå varmt på nettet. Endelig viste han fram sin «hemmelige sønn».

Feiret bursdagen

Bodybuilderens sønn, Joseph Baena, feiret søndag 19-årsdagen sin. Baena fikk 69-åringen sammen med sin tidligere hushjelp, Mildred Baena.

På Instagram la Schwarzenegger ut et bilde av han og sønnen, ikledd tradisjonelle lederhosen, med hver sin øl. Skuespilleren har tidligere denne uka blitt observert i Munchen, der den tradisjonelle Oktoberfesten arrangeres.

Det skriver People.

Skal vi tro skiltet i bakgrunnen, «Franziskaner Hausbox», satt gutta på festivalens VIP-seksjon.

«Gratulerer med dagen, Joseph. Flink student, flink atlet. Jeg er stolt av deg og elsker deg», skriver den stolte faren om den ferske 19-åringen.

Det har likevel ikke alltid vært sånn at Hollywood-stjerna har vist fram sønnen. Historien er turbulent, og sørget for at 69-åringen og kona skilte seg.

- Veldig vanskelig

I juni i fjor fortalte Schwarzenegger om det turbulente forholdet, som pågikk mens han fortsatt var gift med Maria Shriver.

Happy birthday, Joseph. Great student, great athlete. I'm proud of you and I love you!

A photo posted by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Først 14 år etter at 69-åringen og hushjelpen fikk barn sammen, fikk kona nyss om hendelsen i 2011. Det endte med skilsmisse etter et 25 år langt forhold.

- Dette har vært en veldig vanskelig situasjon for familien min. Det var tøft for alle. Men det skjedde og nå må vi finne ut av det, eller hva?, spurte han retorisk til programleder Howard Stern.

Skuespillerens 19 år gamle sønn skal likevel ha forstått seg på situasjonen.

- Han er flott og skjønner seg på det som skjedde, sa bodybuilderen.

Sønnene ble født med en måneds mellomrom

Schwarzenegger og Shriver prøvde parterapi, men dette sørget bare for å forverre situasjonen.

- Terapauten snakket bare tull, og det var helt mot sin hensikt for vårt fremtidige forhold. Det var Maria som overtalte meg til å gå, og jeg følte jeg måtte siden alt var min feil. Men jeg trenger ikke å gå via noen andre for å forklare meg. Jeg sa unnskyld til Maria og barna, forklarte han i fjor.

På tross av at ikke terapien fungerte, så klarte eksene, som har barna Katherine (26), Christina (25), Patrick (23) og Christopher (19) sammen, å beholde et vennskap.

Joseph fikk Schwarzenegger med hushjelpen bare én måned etter at han og Maria hadde fått sønnen Christopher.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Kim Kardashian fryktet hun skulle bli voldtatt

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer