Arnold skilles etter 25 år

Arnold Schwarzenegger og kona Maria Shriver går hver til sitt.

GIFT I 1986: Arnold Schwarzenegger og kona Maria Shriver giftet seg i 1986. Nå er de separert. Foto: All Over Press
GIFT I 1986: Arnold Schwarzenegger og kona Maria Shriver giftet seg i 1986. Nå er de separert. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Dette har vært en tid med store personlige og profesjonelle forandringer for oss begge. Etter en lang tid med tenking, refleksjon, diskusjon og bønn, kom vi til denne beslutningen sammen, sier Arnold Schwarzenegger (63) og kona Maria Shriver (55) i en felles pressemelding ifølge People.

- Nå lever vi hver for oss, mens vi jobber med fremtiden for forholdet vårt. Vi fortsetter å lære opp våre fire barn sammen. De er lyset og midtpunktet i begge våres liv, skriver de videre.

«Terminator»-stjernen og den tidligere guvernøren Schwarzenegger og TV-stjernen og Kennedy-familiemedlemmet Maria Shriver møttes for 34 år siden da Tom Brokaw introduserte dem under et veldedighetsarrangement i 1977. I 1986 giftet de seg. De har fire barn på 14, 18, 20 og 21 år.

Paret legger til i pressemeldingen at:

- Vi ser på dette som en privatsak og verken vi eller noen av våre venner eller familie vil ha noen kommentarer utover dette.

Schwarzenegger og Shriver ble lenge sett på som et av Hollywoods mest stabile par, men fasaden slo sprekker under valgkampen i 2003 da Arnold ble anklaget for å ha antastet flere kvinner gjennom sine år som filmstjerne. Den gang ble han forsvart av kona.

16 kvinner - elleve av dem med navn – sto fram i Los Angeles Times og fortalt at Arnold skulle ha seksuelt trakassert dem, eller kommet med grisete forslag.
 
- Han kom bort til meg og en venninne. Han ba henne om å «shine my helmet», sa Grace Kelland til VG på den tiden.

- Han antastet min kone. Han grep tak i brystene hennes. Foran meg og mange andre, sa kroppsbyggerlegenden Robby Robinson.

Skuespilleren har også blitt hengt ut som sexkunde i en bok tidligere.

Schwarzenegger gikk av som guvernør i California i januar, og skal nå satse på filmkarrieren igjen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Giftet seg med eksmannen på nytt etter 26 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer