Arnie raser mot Mette-Marit

Den norske artisten mener folkekjære Mette-Marit er «pr-kåt», men skryter uhemmet av svigerinnen.

FOLKEKJÆR: Veteranartist Arnie «Skiffle Joe» Norse er ikke like glad i kronprinsesse Mette-Marit som veldig mange andre i dette landet. Foto: Lise Åserud / Scanpix
FOLKEKJÆR: Veteranartist Arnie «Skiffle Joe» Norse er ikke like glad i kronprinsesse Mette-Marit som veldig mange andre i dette landet. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Arnie «Skiffle Joe» Norse synge om Mette-Marits svigerinne nederst i saken!

SEHER.NO: Den eksentriske artisten Arnie «Skiffle Joe» Norse (86) er i likhet med kronprinsesse Mette-Marit (38) på Twitter, og han bruker nettsamfunnet til å spre sine synspunkter om vår kjære kronprinsesse.

Mandag postet han denne meldingen: «Mette-Marit velter seg i overdådig luksus på våre sparepenger! Er det en slik pr-kåt dronning Norge ønsker seg i fremtiden?».

Overfor Seher er artisten klar i sin kritikk:

- Hun er blitt litt vel jålete, for å være ærlig. Kronprinsparet snakker om måtehold – og så gjør hun stikk motsatt selv. Ja, hun velter seg i luksus. Det er helt høl i hue, sier Arnie.

Han har også tidligere kommentert kronprinsessen. 25. januar postet han denne: «Mette-Marit sa: Min datter er den vakreste prinsessen i verden. Da mintes jeg fabelen om myrsnipa».

Prinsesse Märtha (40) er han imidlertid en stor fan av. Den 86 år gamle artisten, kjent fra TV-reklamer og Ylvis, har tidligere skrevet en egen hylningssang til prinsessen.

- Jeg sendte et eksemplar av plata til Märtha og fikk et hyggelig takkebrev tilbake. Det har jeg fortsatt, sier han.

Arnie komponerte også en sang til hertuginne Kate (29) og prins William (29) da de giftet seg.

- Jeg fikk også takkekort fra Kate og William, og det henger på veggen hjemme i stua, forteller rojalisten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: I sorg etter kameratens død 
[obj:media:10429]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer