Arne Hjeltnes:

Arne Hjeltnes tatt i laserkontroll på vei fra «Gutta på tur»-innspilling

Det melder VG.

RISIKERER SAMFUNNSSTRAFF: Arne Hjeltnes ble i mai tatt i laserkontroll etter «Gutta på tur»-innspilling i Jotunheimen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
RISIKERER SAMFUNNSSTRAFF: Arne Hjeltnes ble i mai tatt i laserkontroll etter «Gutta på tur»-innspilling i Jotunheimen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Ifølge VG risikerer TV-profil Arne Hjeltnes samfunnsstraff etter å ha blitt tatt i laserkontroll i Nord-Aurdal på E16 den 4. mai.

Avisen skriver at måleren, ifølge politiet, viste at Hjeltnes hadde kjørt 75 km/t, til tross for at fartsgrensen var 30 km/t.

Nå må han ifølge berammingslistene møte i Asker og Bærum tingrett 8. juni - siktet for overtredelse av veitrafikkloven.

- Utgangspunktet i en slik sak er samfunnsstraff og inndragelse av førerkortet i ett år, sier Johan Petter Bærland, politiadvokat i Innlandet politidistrikt, til VG.

TV-RETUR: De sto bak en av de mest populære programseriene på norsk tv i perioden 1995-2002. Nå er Arne Hjeltnes, Arne Brimi, Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang klare for nye «Gutta på tur»-programmer på TV 2.Video: «Norges beste» / TV 2 Vis mer

Hjeltnes forteller på sin side at han ikke er informert av politiet om at han må møte i retten.

- Det var satt opp midlertidig 30-sone i det som til vanlig er en 80-sone, dette i forbindelse med veiarbeid. Men da jeg kjørte der, pågikk det ingen arbeider og det var ingen arbeidere i nærheten, sier Hjeltnes, som understreker at han «vil undersøke dette nøye før han tilstår noe som helst».

Det har så langt ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Arne Hjeltnes.

Gjør comeback

Det var i mars det ble kjent at en av de mest populære programmene på norsk TV kommer tilbake til høsten.

- Det stemmer! Vi skal tilbake med fire programmer i anledning TV 2s 25-årsjubileum, sa tv-personlighet, forfatter og næringslivsmann, Arne Hjeltnes, til Dagbladet den gang.

«Gutta på tur» med Arne Hjeltnes, Arne Brimi, Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang holdt på mellom 1995 og 2002, og hadde også et spesialprogram med Kong Harald i 2010.

Saken oppdateres.

LES OGSÅ: «Kjekkas»-skurken gjorde comeback

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer