Armstrong er knust

Lance Armstrong snakker om følelsene rundt bruddet med kjæresten Sheryl Crow.

Publisert
Sist oppdatert

- Sheryl er en helt utrolig kvinne.


Det uttalte Tour de France-helten Lance Armstrong (34) i sitt eget radioprogram etter bruddet med rockeartisten Sheryl Crow (43).


- Dette har vært en tøff uke for oss, men jeg synes fortsatt Sheryl er en helt utrolig kvinne, en av de mest intelligente, klokeste og talentfulle personer jeg har møtt, og en person jeg med hånden på hjertet kan si har vist meg en kjærlighet jeg aldri tidligere har opplevd. Det er riktig at jeg sier dette, og det er på sin plass at vi spiller en av hennes sanger i kveld og ikke rømmer fra sitasjonen. Jeg er knust over at vi ikke fikk forholdet til å fungere. Hun er en fantastisk kvinne, sa den sympatiske syklisten og spilte en av sine Sheryl Crow-favoritter "Letter to god" fra hennes nyeste plate.


Armstrong har et ukentlig radioprogram på den amerikanske satelittradiokanalen Sirius, hvor han prater om løst og fast, får besøk av gjester og spiller musikk han liker.


Lance og Sheryl var sammen i to år og forlovet i fem måneder. Han har tre barn fra et tidligere ekteskap, mens hun ikke har vært gift før.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer