Armløs og beinløs

Dokumentar: Uten armer eller ben

UTEN LEMMER: Lille Charlotte mistet både armer og bein. Foto: TVNorge
UTEN LEMMER: Lille Charlotte mistet både armer og bein. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første gang lille Charlotte Cleverly-Bisman reiste seg opp ved hjelp av hendene, var den siste gangen hun noen gang ville komme til å bruke sine armer og ben. Charlotte ga den livsfarlige meningokokk B-bakterien et ansikt da hun mistet armer og ben på grunn av sykdommen. 


Frem til hun ble syv måneder gammel, hadde Charlotte robust og god helse. Men bare timer etter de første tegnene på et hjernehinnebetennelseliknenede utslett , var hun alvorlig syk. Til slutt var det amputasjon som reddet livet hennes.

Dokumentaren følger den tapre, lille jenta fra hun forlater sykehussengen. Vi får oppleve hennes mot og snarrådige evne til å tilvenne seg et liv uten armer og ben.


Charlotte overrasker og inspirerer alle. Hennes bragder og frustrasjoner, sammen med familiens, er formidlet i denne historien om et barn som allerede er på sitt fjerde par kunstige ben - før hun er fylt to år.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer