BLE SENDT HJEM: Liv Marit Wedvik fikk ikke nok treff i bueskyting-duellen mot Stig Kjos, og måtte dermed forlate konkurransen. Foto: TVNorge
BLE SENDT HJEM: Liv Marit Wedvik fikk ikke nok treff i bueskyting-duellen mot Stig Kjos, og måtte dermed forlate konkurransen. Foto: TVNorge Vis mer

- Armen var svart i to uker

Liv Marit Wedvik ble skadet under «71 grader nord»-duellen.

SEHER.NO: I mandagens episode av kjendisutgaven av «71 grader nord» på TVNorge måtte deltagerne som vanlig gjennom flere utfordringer.

Kjendisene har vært gjennom alt fra klatring til isbading og brevandring så langt. I mandagens episode befant de seg i Hardangerfjorden, hvor de blant annet skulle ro om kapp. Etter fullført oppgave var det duket for duell, og dermed hjemsendelse.

Etter en nervepirrende bueskytekonkurranse mot Stig Kjos (33), var det countryartisten Liv Marit Wedvik (40) som trakk det korteste strået og måtte pakke sekken for å dra hjem.

 
Liv Marit hadde ikke teknikken inne under bueskytingen, noe som førte til at buen slo armen hennes blå og svart.

- Armen min var svart i to uker etterpå. Jeg holdt buen feil, så den slo i armen min under duellen. Vi fikk bare prøve tre skudd eller noe før vi startet, og jeg hadde aldri gjort det før, så da ble det feil teknikk, sier den spreke 40-åringen til Seher.no.

Wedvik måtte tørke noen tårer da det ble klart at hun måtte forlate gjengen, og innrømmer at det var spesielt trist å reise fra Stig Kjos, som hun ble god venn med.

- Vi hadde det veldig bra, men jeg synes det var greit å havne i duell med Stig, siden jeg unnet ham videre i konkurransen.

Stig leverte i bueskytekonkurransen, og fikk dermed bli med videre og kjempe om å komme til Nordkapp. I mandagens episode innrømmet sjarmøren imidlertid at det var tøft å ta farvel med Liv Marit.

- Det var deilig å vinne, men jeg hadde ikke lyst å duellere med Liv Marit, hun var vel den jeg likte aller best her tror jeg, så det var helt jævlig, uttalte han.

 
Liv Marit har tidligere fortalt at hun kom i bedre form etter «71 grader nord», men avslører imidlertid at hun ikke trives særlig godt i treningssenter.

- Jeg har funnet ut at jeg er mer naturmennekse enn jeg trodde. Jeg holder meg i form ved å gå eller springe i skogsløyper, og jeg går fram og tilbake fra jobb. Men jeg liker meg ikke på treningssenter, det synes jeg er grusomt!

Artisten angrer imidlertid ikke på at hun ble med i den tøffe kjendiskonkurransen på TVNorge.

- Jeg har hatt en av de beste opplevelsene i livet mitt, og jeg har blant annet lært at jeg er mentalt sterkere enn jeg trodde. Men det var kjempekjedelig å dra hjem.

Hittil har skuespilleren Minken Tveitan og komiker Tommy Steine i tillegg til Wedvik forlatt konkurransen.

Se kjendisversjonen av  «71 grader nord» på TVNorge mandager klokka 20.30. Se Seher.nos tv-guide her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun var veldig sliten og lei