Sophie Elise og Isak fra «Farmen kjendis»:

Arm i arm på åpen gate

«Farmen kjendis»-duoen avbildet sammen.

TATT PÅ FERSKEN: Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer møttes under innspillingen av «Farmen kjendis». Nå skal det ha oppstått søt musikk mellom dem. Foto: Alex Iversen / Espen Solli, TV 2
TATT PÅ FERSKEN: Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer møttes under innspillingen av «Farmen kjendis». Nå skal det ha oppstått søt musikk mellom dem. Foto: Alex Iversen / Espen Solli, TV 2 Vis mer
Publisert

Da Sophie Elise Isachsen (27) kom hjem etter innspillingen av «Farmen kjendis» i fjor sommer, tok det ikke så lang tid før hun kunngjorde at hun sto midt i et samlivsbrudd. Hun og hennes mangeårige kjæreste, Kasper Kristoffersen, flyttet fra hverandre, huset ble solgt og bloggdronningen kjøpte seg en luksusleilighet på Frogner i Oslo.

På omtrent samme tid begynte rykter å spre seg i sosiale medier. Hadde Isachsen funnet tonen med en av kjendiskollegene på TV 2-gården? Fans var raske med å peke ut «Norges Tøffeste»-vinner Isak Dreyer (27) som den mulige flammen, uten at noen av dem kommenterte rykteflommen nærmere.

Nå er duoen tatt på fersken i Oslo, hånd i hånd. Se alle bildene og les om romansen i Se og Hør Pluss-artikkelen her:

Ordknapp

Det er tydelig at paret ikke lenger skjuler sin romanse. De spaserte arm i arm rundt på Oslos vestkant, og tok seg en tur sammen i Isachsens Porsche, som Dreyer fikk lov til å kjøre. Det sies at et bilde sier mer enn tusen ord, og skal man dømme etter bildene, ser de to virkelig ut til å ha fått øynene opp for hverandre.

Den åpenlyse flørtingen og blikkene paret ga hverandre, gjorde det vanskelig å tolke situasjonen som noe annet enn en gryende romanse.

FLØRT: Niklas Baarli har forrige uke bodd i storbondehuset sammen med Isak og Sophie Elise. Men det ble ensomt på rommet hvor hjelperne skulle sove. Sophie bytta nemlig rom til storbondens. Video: TV 2 Vis mer

Selv om paret ble tatt på fersken, ønsker ikke Isachsen å kommentere den gryende romansen overfor Se og Hør. Se og Hør har ikke oppnådd kontakt med Dreyer for kommentar i denne saken.

EKSKLUSIVE BILDER: Det er tirsdagens Se og Hør som kan avsløre bildene av Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer sammen i Oslo. Foto: Faksimile, Se og Hør
EKSKLUSIVE BILDER: Det er tirsdagens Se og Hør som kan avsløre bildene av Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer sammen i Oslo. Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

Hele forløpet til romansen og de eksklusive bildene får du tilgang på i Se og Hør Pluss-artikkelen.

- Brått og hardt

Det var i juli at bruddet mellom Isachsen og kjæresten ble kjent. Isachsen har siden vært åpen om at det ikke har vært enkelt.

- Og så til det at jeg er singel. Det er viktig å huske på at denne historien handler ikke om bare meg, den handler om flere personer, og jeg vil aldri snakke for noen andre og derfor blir det så vanskelig å snakke om. Men det jeg kan si, er at Kasper er nok den første personen noensinne som har sett meg og elsket meg for den jeg er, sa hun i en video på YouTube kort tid senere.

BRUDD: Sophie Elise bekrefter onsdag at det er slutt mellom henne og kjæresten Kasper. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Influenseren sa videre at de har hatt det fantastisk sammen i forholdet, og at hun har en dyp respekt for eksen, ikke minst på grunn av måten han har håndtert bruddet på.

- Hvis det er noen som skulle klare å komme seg gjennom et såpass brått og hardt brudd som det vi har hatt, så er det vi. Men i all hovedsak han, for han er fantastisk.

Det var i september i 2017 det ble kjent at Isachsen hadde funnet lykken med barndomskompisen Kasper.

LES OGSÅ: - Blir valgt bort for yngre kvinner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer