Sophie Elise og Isak fra «Farmen kjendis»:

Arm i arm på åpen gate

«Farmen kjendis»-duoen avbildet sammen.

TATT PÅ FERSKEN: Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer møttes under innspillingen av «Farmen kjendis». Nå skal det ha oppstått søt musikk mellom dem. Foto: Alex Iversen / Espen Solli, TV 2
TATT PÅ FERSKEN: Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer møttes under innspillingen av «Farmen kjendis». Nå skal det ha oppstått søt musikk mellom dem. Foto: Alex Iversen / Espen Solli, TV 2 Vis mer
Publisert

Da Sophie Elise Isachsen (27) kom hjem etter innspillingen av «Farmen kjendis» i fjor sommer, tok det ikke så lang tid før hun kunngjorde at hun sto midt i et samlivsbrudd. Hun og hennes mangeårige kjæreste, Kasper Kristoffersen, flyttet fra hverandre, huset ble solgt og bloggdronningen kjøpte seg en luksusleilighet på Frogner i Oslo.

På omtrent samme tid begynte rykter å spre seg i sosiale medier. Hadde Isachsen funnet tonen med en av kjendiskollegene på TV 2-gården? Fans var raske med å peke ut «Norges Tøffeste»-vinner Isak Dreyer (27) som den mulige flammen, uten at noen av dem kommenterte rykteflommen nærmere.

Nå er duoen tatt på fersken i Oslo, hånd i hånd. Se alle bildene og les om romansen i Se og Hør Pluss-artikkelen her:

Ordknapp

Det er tydelig at paret ikke lenger skjuler sin romanse. De spaserte arm i arm rundt på Oslos vestkant, og tok seg en tur sammen i Isachsens Porsche, som Dreyer fikk lov til å kjøre. Det sies at et bilde sier mer enn tusen ord, og skal man dømme etter bildene, ser de to virkelig ut til å ha fått øynene opp for hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer