Arm i arm med ukjent skjønnhet

Ola Rapace spiller skurk i «Skyfall».

Publisert
Sist oppdatert
Se intervju med Ola Rapace fra den røde løperen i videoen øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld hadde «Skyfall», den 23. James Bond-filmen, premiere i ærverdige Royal Albert Hall i London.

Opp den røde løperen spankulerte celebriteter som Ralph Fiennes, Daniel Craig, Berenice Marlohe, Javier Bardem, Minni Driver, Valentino, Naomi Campbell - og selveste prins Charles og hertuginne Camilla.

Den svenske skuespilleren Ola Rapace (46) spiller skurk i den ferske filmen om agent 007, og var selvskreven gjest under premieren.

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Eksmannen til «Menn som hater kvinner»-stjernen Noomi Rapace (32) ankom arm i arm med en mørk skjønnhet, og paret så galant antrukket ut i matchende antrekk i sort og hvitt.

Ola og Noomi var gift i nesten 10 år, før de skilte seg i 2010.

- Ekteskap, hvor man skal bo, planlagte hentinger og leveringer. Man har gløden på jobb, og så blir man et slags aksjeselskap sammen. Det er ganske destruktivt i lengden, avslørte Ola at var mye av grunnen til skuespillerparets brudd, da han gjestet «Skavlan» samme år.

Se intervju med Ola Rapace fra den røde løperen i videoen øverst i saken!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Er Quetzala Blanco Ola Rapaces nye kjæreste?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer