Kate Hudson:

Arm i arm med ny flamme

- Å være sammen med en annen kreativ person er bra for henne.

IKKE SINGEL LENGER: Kate Hudson skal ha falt for nok en musiker. Foto: NTB Scanpix.
IKKE SINGEL LENGER: Kate Hudson skal ha falt for nok en musiker. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Hollywood-stjernen Kate Hudson (37) skal ha funnet lykken igjen, og hennes utkårede er musikeren Danny Fujikawa, melder Us Weekly.

Artisten eier plateselskapet Lightwave Records og er tidligere vokalist i det Los Angeles baserte bandet «Chief».

- Han er superkul og en skikkelig søt fyr, forteller en kilde til nettstedet.

NY KJÆRESTE: Her er Kate og Danny på shopping i New York sist uke. Foto: NTB Scanpix.
NY KJÆRESTE: Her er Kate og Danny på shopping i New York sist uke. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Duoen har blitt observert på flere stevnemøter den siste måneden, og de har ikke gjort noe for å skjule følelsene for hverandre.

For to uker siden ble turtelduene sett kyssende på Cafe Vida i filmbyen, og noen dager senere dukket de opp arm i arm i New Yorks gater.

- Kate tok tak i ham og slynget armene rundt ham. De kysset og var ikke flaue i det hele tatt. Hun var veldig flørtete, fortalte et øyenvitne til Us Weekly sist uke.

Paret har også kost seg på date på kjendisrestauranten Giorgio Baldi i Santa Monica denne måneden.

Se flere bilder av paret sammen her!

Det er ingen tvil om at Hudson faller for en viss type når det kommer til menn - nemlig musikere.

Tidligere har hun vært gift med «Black Crowes»-vokalisten Chris Robinson (50), som hun har sønnen Ryder (13) med. Og i tre år var hun forlovet med «Muse»-stjernen Matt Bellamy (38).

Kate og Matt har sønnen Bingham (5) sammen.

- Hun liker musikere. Hun er en kreativ jente, så å være sammen med en annen kreativ person er bra for henne, forteller kilden til Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-FORLOVEDEN: Etter fire år som kjærester og tre år som forlovet gjorde Kate Hudson og Matt Bellamy det slutt i desember 2014. Foto: NTB Scanpix.
EKS-FORLOVEDEN: Etter fire år som kjærester og tre år som forlovet gjorde Kate Hudson og Matt Bellamy det slutt i desember 2014. Foto: NTB Scanpix. Vis mer


Datet 14 år yngre popstjerne

I fjor sommer ble den søte «Deepwater Horizon»-skuespilleren koblet til stjerne-DJ'en Diplo (38), og året før skal hun ha hatt en romanse med den 14 år yngre popstjernen Nick Jonas (24).

Under et intervju med Complex magazine i februar i fjor åpnet Nick Jonas seg om forholdet med Kate Hudson da journalisten rett ut spurte popidolet om han noensinne hadde vært intim med 37-åringen.

- Kate er fantastisk. Vi hadde en utrolig kjemi, og er to mennesker som beundrer ulike ting ved hverandre og ser noe som er vakkert i hverandre. Jeg kommer ikke til å svare på om vi hadde sex eller ikke - av respekt for henne og privatlivet hennes. Men vi hadde en vakker kjemi, og jeg beundrer og respekterer henne fremdeles. Hun er fantastisk, sa han, ifølge E!Online.com.

Også til bladet Now magazine har Jonas åpnet seg om relasjonen med Kate.

- Vi er svært gode venner. Uansett hva det var, er det mellom meg og henne. Vi lar det være slik. Men ting er aldri lett, sa kjekkasen.

TOBARNSMOR: Kate Hudson har to sønner fra to tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix.
TOBARNSMOR: Kate Hudson har to sønner fra to tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Hemmelig møte mellom Brad og Angelina i Kambodsja

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer