TV-KLAR: - Jeg gleder meg til å sitte på den andre siden av bordet. Nå er jeg blant dem som skal intervjue - og ikke den som blir intervjuet. Det blir en fin ny erfaring, sier Marianne Behn om sin nye TV-jobb. Foto: STELLA PICTURES
TV-KLAR: - Jeg gleder meg til å sitte på den andre siden av bordet. Nå er jeg blant dem som skal intervjue - og ikke den som blir intervjuet. Det blir en fin ny erfaring, sier Marianne Behn om sin nye TV-jobb. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Aris mamma blir TV-kjendis

Marianne er FEMs nye trumfkort.

SEHER.NO: I juni og juli blir Ari Behns mamma, Marianne Behn, å se som gjesteprogramleder i talkshowet "Studio 5 - fra den andre siden" på TVNorges søsterkanal, FEM. I første omgang skal hun være medprogramleder i to sommerprogrammer. Går alt etter planen fortsetter hun derimot også til høsten, skriver VG.

- Jeg gleder meg til å sitte på den andre siden av bordet. Nå er jeg blant dem som skal intervjue - og ikke den som blir intervjuet. Det blir en fin ny erfaring, sier Marianne Behn til avisen.

Ifølge Aris mamma kommer hovedtemaene i spesialprogrammene til å dreie seg om alternativ medisin, krystaller og rosenterapi. Men Behn kommer til å holde privatlivet sitt utenfor TV-skjermen i denne omgang.

- Jeg kommer ikke til å avsløre noen private hemmeligheter. Alt kommer til å omhandle jobben min som terapeut og den kunnskapen jeg sitter på innenfor alternativ medisin. Det ser jeg frem til å dele med TV-seerne, forteller Marianne Behn til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Truet av ungdomsgjeng