Ari Behn:

Aris hjem selges

Den avdøde kunstnerens bolig selges.

BOLIGEN SELGES: Ari Behns villa, som han bodde i fra 2016 til sin død i fjor, er lagt ut for salg. Foto: Tore Skaar
BOLIGEN SELGES: Ari Behns villa, som han bodde i fra 2016 til sin død i fjor, er lagt ut for salg. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har snart gått et helt år siden Ari Behn døde - 47 år gammel. Den folkekjære kunstneren tok sitt eget liv første juledag i fjor.

Nå selges huset hans i Lommedalen i Bærum. Villaen ble lagt ut på finn.no denne helgen.

Se og Hør har vært i kontakt med mekler Torbjørn Ek, som ikke ønsker å kommentere saken. Behns tidligere manager, Geir Håkonsund, henviser til advokat Marianne Heien Blystad, som administrer dødsboet. Se og Hør har så langt ikke lykkes i å få en kommentar fra Blystad.

«Boligen har tilhørt kunstneren Ari Behn som har satt sitt preg på den med utradisjonelt fargevalg, veggmalerier med videre», heter det i annonsen.

I bildene i annonsen ser man vegger i utallige farger. Boligen, som er fra 1995, er 225 kvadratmeter stor, og ligger i nærheten av marka.

Villaen ble kjøpt av Behn i 2016, etter at skilsmissen mellom han og Märtha Louise (49) ble kjent. Det ble da kjent at han ønsket å bosette seg i nærheten av barna. Lommedalen-boligen ble da kjøpt for 7,9 millioner kroner.

Den er nå lagt ut for 8,2 millioner kroner.

Ari Behn ble stedt til hvile på Vår Frelsers gravlund i Oslo på sin egen fødselsdag - 30. september. Da ble urnen med asken hans lagt ned i jorden av hans aller nærmeste - prinsesse Märtha Louise og barna deres Maud Angelica (17), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah Behn (12).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer