Ari Behn:

Aris hjem selges

Den avdøde kunstnerens bolig selges.

BOLIGEN SELGES: Ari Behns villa, som han bodde i fra 2016 til sin død i fjor, er lagt ut for salg. Foto: Tore Skaar
BOLIGEN SELGES: Ari Behns villa, som han bodde i fra 2016 til sin død i fjor, er lagt ut for salg. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har snart gått et helt år siden Ari Behn døde - 47 år gammel. Den folkekjære kunstneren tok sitt eget liv første juledag i fjor.

Nå selges huset hans i Lommedalen i Bærum. Villaen ble lagt ut på finn.no denne helgen.

Se og Hør har vært i kontakt med mekler Torbjørn Ek, som ikke ønsker å kommentere saken. Behns tidligere manager, Geir Håkonsund, henviser til advokat Marianne Heien Blystad, som administrer dødsboet. Se og Hør har så langt ikke lykkes i å få en kommentar fra Blystad.

«Boligen har tilhørt kunstneren Ari Behn som har satt sitt preg på den med utradisjonelt fargevalg, veggmalerier med videre», heter det i annonsen.

I bildene i annonsen ser man vegger i utallige farger. Boligen, som er fra 1995, er 225 kvadratmeter stor, og ligger i nærheten av marka.

TALTE: Ari Behns eldste datter, Maud Angelica, brøt ut i gråt da hun framførte sine minneord om Ari Behn. Bilder fra NRK. Vis mer

Villaen ble kjøpt av Behn i 2016, etter at skilsmissen mellom han og Märtha Louise (49) ble kjent. Det ble da kjent at han ønsket å bosette seg i nærheten av barna. Lommedalen-boligen ble da kjøpt for 7,9 millioner kroner.

Den er nå lagt ut for 8,2 millioner kroner.

Trenger du hjelp?

  • Akutt selvmordsfare: 113
  • Legevakt: 116117
  • Kirkens SOS Telefon: 22 40 00 40 // Nettsted: https://www.kirkens-sos.no/
  • Mental helse Telefon: 116 123 // Nettsted: https://www.sidetmedord.no/
  • Mer informasjon om krisetelefoner og nettsteder finnes på Nasjonalt senter for selvmordsforskning og -forebygging sine informasjonssider: http://nssfinfo.no/

Ari Behn ble stedt til hvile på Vår Frelsers gravlund i Oslo på sin egen fødselsdag - 30. september. Da ble urnen med asken hans lagt ned i jorden av hans aller nærmeste - prinsesse Märtha Louise og barna deres Maud Angelica (17), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah Behn (12).

SISTE HVILESTED: 10 måneder etter at han døde, fikk Ari Behn endelig en gravstein på Vår Frelsers Gravlund i Oslo. Urnenedleggelsen var på Aris 48-årsdag. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SISTE HVILESTED: 10 måneder etter at han døde, fikk Ari Behn endelig en gravstein på Vår Frelsers Gravlund i Oslo. Urnenedleggelsen var på Aris 48-årsdag. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Behn ble bisatt 3. januar for en fullsatt Oslo domkirke, og har i tiden etter sin død blitt hedret av kjente og kjære, både med utstilling og bøker.

Under bisettelsen holdt hans eldste datter en tale som rørte tusenvis. Hun ble kåret til «årets modigste kvinne» av magasinet Tara for talen, som blant annet handlet om viktigheten av å forebygge selvmord.

LES OGSÅ: - Kjærestens rørende tale til Ari Behn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer