Ariel Winters mor kritiserer datterens brystreduksjon

- Jeg synes det er upassende.

TURBULENT FAMILIEFORHOLD: Ariel Winter har ikke hatt noe som helst å gjøre med moren  Crystal Workman på flere år, men det hindrer ikke Workman i å uttale seg om hva datteren i media. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT FAMILIEFORHOLD: Ariel Winter har ikke hatt noe som helst å gjøre med moren Crystal Workman på flere år, men det hindrer ikke Workman i å uttale seg om hva datteren i media. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter å ha slitt med store ryggsmerter i lang tid la «Modern Family»-stjernen Ariel Winter (18) seg i fjor sommer under kniven for å redusere bryststørrelsen fra 70H til 75E.

- Det var veldig smertefullt. Jeg hadde mye problemer med ryggen. Jeg kunne ikke stå rett opp og ned lenge. Til slutt var det så vondt at jeg ikke orket smertene lenger, fortalte hun den gang til Glamour om grunnen til hvorfor hun valgte å få utført inngrepet.

Nå kommer skuespillerens mor, Crystal Workman, med krass kritikk til datteren over valget om brystreduksjonen da hun bare var 17 år.

- Jeg synes ikke noen i den alderen skal kutte i brystene sine. Jeg er overrasket over at hun gjorde det så ung og over at legen lot henne få lov, sier hun til Inside Edition.

Saken fortsetter under bildet.

FØR OG ETTER: Her er Arile Winter på SAG Awards før og etter brystreduksjonen i 2015 (i hvit kjole) og i 2016 (i svart). På bildet helt til venstre kan man se et lite arr etter operasjonen. Dette har hun både blitt hyllet og kritisert for. Nå sist av moren. Foto: NTB Scanpix
FØR OG ETTER: Her er Arile Winter på SAG Awards før og etter brystreduksjonen i 2015 (i hvit kjole) og i 2016 (i svart). På bildet helt til venstre kan man se et lite arr etter operasjonen. Dette har hun både blitt hyllet og kritisert for. Nå sist av moren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ingen kontakt med moren

Mor og datter har hatt et vanskelig forhold i mange år, og Ariel har vært inn og ut av retten etter at hun beskyldte Crystal for å ha mishandlet henne fysisk og psykisk.

Paret har ikke snakket med hverandre på over tre år, og lenge var 18-åringens storesøster Shanelle Gray (35) oppnevnt som hennes midlertidige verge.

I februar viste Winter frem arrene etter operasjonen da hun stilte på den røde løperen under SAG Awards.

Aavgjørelsen fikk så mye oppmerksomhet at hun dagen etter så seg nødt til å forsvare valget på sosiale medier

- Folkens, det er en grunn til at jeg ikke anstrengte meg for å skjule arrene mine! De er en del av meg og jeg skammer meg ikke over dem i det hele tatt, twitrer Ariel bestemt.

Den berømte skuespillerens mor synes heller ikke noe om datterens kjolevalg under prisutdelingen.

- Jeg beklager, men jeg synes det er upassende. Hun skal ikke være flau over arrene sine, men hun trenger heller ikke vise dem frem til hele verden, sier Workman til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: 18-åringen ser ut til å være mer fornøyd med livet enn noensinne, og tidligere denne måneden koste hun seg på ferie på Bahamas med kjæresten Laurent Gaudette. Foto: Splash News/NTB Scanpix
FORELSKET: 18-åringen ser ut til å være mer fornøyd med livet enn noensinne, og tidligere denne måneden koste hun seg på ferie på Bahamas med kjæresten Laurent Gaudette. Foto: Splash News/NTB Scanpix Vis mer

- Jeg føler meg mobbet

Ariel Winter fikk sitt store gjennombrudd i komiserien «Modern Family» da hun bare var 11 år gammel, og har i syv sesonger underholdt TV-seere i det populære programmet i rollen som Alex Dunphy.

Sist måned fortalte den talentfulle jenta på Good Morning America at hun mer eller mindre ble dyttet inn i filmindustien og rampelyset av moren like etter at hun ble født.

- Jeg hadde en veldig, veldig vanskelig barndom. Den var ikke normal. Det var ikke slik den skulle ha vært. Jeg kommer ikke fra et støttende og kjærlig hjem. Jeg hadde det tøft, avslørte hune E!News.com.

Dette utsagnet faller ikke i god jord hos mamma Crystal.

- Jeg startet ikke denne krigen. Jeg har ikke sett Ariel på tre og et halvt år. Jeg tror hun dikter opp historer på min bekostning for å fremme karrieren sin. Jeg føler meg mobbet som forelder, slår Workman tilbake.

- Ariel tryglet om å få være på TV. Hun ble aldri presset inn i rampelyset. Helt fra hun var fem år ønsket hun å være en del av industrien, hevder moren, ifølge Inside Edition.

Saken fortsetter under bildet.

GODT STØTTEAPPARAT: Ariel har mer eller mindre vokst opp på Modern Family-settet, og har fått god støtte av kollegaene etter brystreduksjonen. - Jeg er superstolt av henne, og veldig glad på hennes vegne, har Sarah Hyland sagt om inngrepet til TV-søsteren. Foto: NTB Scanpix
GODT STØTTEAPPARAT: Ariel har mer eller mindre vokst opp på Modern Family-settet, og har fått god støtte av kollegaene etter brystreduksjonen. - Jeg er superstolt av henne, og veldig glad på hennes vegne, har Sarah Hyland sagt om inngrepet til TV-søsteren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Workman tilbakeviser også en hver påstand om misbruk.

- Jeg er ikke en «ja»-person. Jeg er Ariels mor. Jeg elsker henne, men Ariel mislikte måten jeg oppdro henne på. Jeg har hele tiden stått ved min uskyld. Jeg har aldri noensinne misbrukt Ariel.

I rettspapirene anklager skuespilleren moren for å ha slått og dyttet henne. Selv mener Workman at det er hun som er et offer i saken.

- Jeg har blitt misbrukt fysisk, og jeg mener alt dette er følelsesmessig misbruk. Ariel burde spørre seg selv: «Har Ariel noen gang løftet en hånd mot sin mor? Har Ariel noen gang gjort noe hun skammer seg over mot sin mor?»

- I stedet for å takke meg, så fortsetter hun å skjelle meg ut, være respektløs og vanære meg, og som mamma sårer dette meg.

Ariel Winter ønsker ikke å kommentere morens uttalelser.

- Som vi tidligere har sagt, så er Ariel lykkelig og på en veldig bra plass i livet. Vi vil ikke kommentere noe ytterligere, sier talspersonen hennes til nettstedet.

SÅRET: Crystal Workman synes datteren behandler henne respektløst. Foto: Splash News
SÅRET: Crystal Workman synes datteren behandler henne respektløst. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Ariel Winter overlot ikke mye til fantasien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer