- Ariel Winter overlot ikke mye til fantasien

Den unge «Modern Family»-stjernen overrasket i dristig antrekk på Coachella-festivalen.

VISTE SEG FREM: «Modern Family»-stjernen Ariel Winter har kost seg på musikkfestivalen Coachella sammen med kjæresten Laurent Gaudette (t.v) de siste dagene. Der har hun taklet varmen i korte shorts og topper. Foto: Skjermdump fra Instagram
VISTE SEG FREM: «Modern Family»-stjernen Ariel Winter har kost seg på musikkfestivalen Coachella sammen med kjæresten Laurent Gaudette (t.v) de siste dagene. Der har hun taklet varmen i korte shorts og topper. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den årlige musikkfestivalen Coachella i Indio, California trekker hvert år til seg noen av verdens største stjerner.

Ute på festivalområdet slår Hollywood-kjendisene seg løs i lekne og bohemske antrekk, og de celebre festivalgjengerne er ikke redde for å vise hud på den hippe festivalen.

Blant dem som overlot lite til fantasien på Coachellas i helgen, var «Modern Family»-stjernen Ariel Winter (18). Etter å ha gjennomgått en brystreduksjon i 2015, har 18-åringen stadig vist frem formene sine på den røde løperen og i bikini på badeferie.

Og fredag delte hun et antrekksbilde med følgerne sine på Instagram, der hun poserer foran kamera i en kort olashorts og en svært utringet magetopp i blondestoff.

Arm i arm med henne står kjæresten Laurent Gaudette (19).

#coachella #2016 #baby @jessiebergg

Et bilde publisert av Ariel Winter (@arielwinter)

Saken fortsetter nedenfor.

- Herregud, hun er voksen

Mens noen av Winters Instagram-følgere mener at hun ser flott ut på bildet og har «en perfekt kropp», mener andre at antrekket er for dristig for en 18-åring.

Noen mener at TV-stjernen er i ferd med å bli en kopi av Kardashian-søstrene, som er kjente for å spille på formene sine.

- Jeg skjønner greia med å omfavne sin egen kropp, men hun er fortsatt ung og kler seg altfor voksent for alderen sin! Hun er nydelig, men det er OK å dekke seg til litt, skriver en Instagram-bruker som kaller seg «smarin87».

Andre igjen mener at de negative kommentarene som bildet har fått er latterlige, og forsvarer det lettkledde antrekket til Ariel Winter:

- Dette er dumt. Coachella ligger i en ørkendal. Det blir varmt... Hvis hun ikke hadde hatt så flotte kurver, ville ingen ha brydd seg. Ariel er voksen. Folk drar på joggetur i mindre, påpeker Instagram-brukeren «olof.ey».

Hva synes du om antrekket til Ariel Winter? Gi din mening nederst i saken!

Kort tid før hun la ut antrekksbildet, publiserte «Modern Family»-stjernen en dobbel «selfie» av seg selv i den utringede blondetoppen. Også det bildet har mottatt både positive og negative kommentarer fra Instagram-følgerne hennes.

Coachella (follow me on Snapchat winter.ariel)

Et bilde publisert av Ariel Winter (@arielwinter)

Saken fortsetter nedenfor.

Utfordrende former

Også TMZ har omtalt bilder av Winters lettkledde look, der hun imidlertid er ikledd en litt annen topp. Nettstedet mener at 18-åringen passer rett inn på Coachella i antrekket, og at kjæresten hennes sikkert satte pris på det.

- Ariel Winter kom i Coachella-stemning med det samme... Ved å kombinere noe blonder og en opprevet shorts til et «nesten-naken»-antrekk, skriver TMZ.

Se flere kjendiser som viste hud på Coachella i bildegalleriet nedenfor!

Tidligere har Ariel Winter fortalt at hun opplevde at de yppige formene hennes ble en karrieremessig hemsko før hun valgte å redusere bryststørrelsen sin.

- Samtalene begynte å handle om utseendet fremfor talentet og arbeidet mitt, alt det jeg ikke ønsket. Jeg begynte til og med å få meldinger fra eldre, mannlige fans, og la oss bare si at de var ekle. Noen ganger føltes det som om arbeidet mitt ble definert ut fra kroppen min, skrev hun i et innlegg for Motto i februar.

Saken fortsetter under bildet.

I FJOR: Under Coachella-festivalen i april 2015 ble Ariel Winter fotografert i et mindre avslørende antrekk. Også den gang moret hun seg på festivalen med kjæresten Laurent.  Foto: wenn.com
I FJOR: Under Coachella-festivalen i april 2015 ble Ariel Winter fotografert i et mindre avslørende antrekk. Også den gang moret hun seg på festivalen med kjæresten Laurent. Foto: wenn.com Vis mer

Det er imidlertid ikke bare lettkledde stjerner som har fått oppmerksomhet på Coachella. Under comeback-konserten til Guns N' Roses fikk fansen seg tidenes overraskelse da AC/DC-gitarist Angus Young (61) entret scenen:

LES OGSÅ: - Kim var fredsmegler mellom Blac Chyna og Kylie

Hva synes du om antrekket til Ariel Winter? (Avsluttet)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer