Ariel Winter har ikke snakket med moren på tre år

- Jeg kommer ikke fra et støttende og kjærlig hjem.

TV-FJES: Ariel Winter har blitt verdenskjent gjennom TV-serien Modern Family. Her med seriens aller største stjerne Sofia Vergara. Foto: Instagram/Ariel Winter
TV-FJES: Ariel Winter har blitt verdenskjent gjennom TV-serien Modern Family. Her med seriens aller største stjerne Sofia Vergara. Foto: Instagram/Ariel Winter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Ariel Winter har en fantastisk karriere som skuespiller å se tilbake på allerede som 18-åring.

Hun fikk sitt store gjennombrudd i komiserien «Modern Family» da hun bare var 11 år, og har i syv sesonger underholdt TV-seere i det populære programmet i rollen som Alex Dunphy.

Men privat har Winter hatt det langt fra lett.

De siste årene har hun vært inn og ut av retten etter at hun beskyldte moren Chrystal Workman for å ha mishandlet henne fysisk og psykisk. Og Ariels storesøster Shanelle Gray (35) var lenge oppnevnt som hennes midlertidige verge.

- Jeg hadde en veldig, veldig vanskelig barndom. Den var ikke normal. Det var ikke slik den skulle ha vært. Jeg kommer ikke fra et støttende og kjærlig hjem. Jeg hadde det tøft, forteller 18-åringen til «Good Morning America» tirsdag, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

ISFRONT: Ariel Winter har ikke lenger noe som helst forhold til moren Chrystal Workman Foto: Splash News
ISFRONT: Ariel Winter har ikke lenger noe som helst forhold til moren Chrystal Workman Foto: Splash News Vis mer

Tar ingenting for gitt

Videre sier den mørke skjønnheten, som nylig reduserte brystene, at hun mer eller mindre ble dyttet inn i filmindustien og rampelyset av moren like etter at hun ble født.

- Det betyr ikke at jeg ikke elsker yrket nå eller at dette ikke er lidenskapen min i dag. For det er det, men jeg er ganske sikker på at ingen vet hva de ønsker å gjøre når de er fire år gamle. Og jeg er ikke sikker på at jeg hadde valgt å bli skuespiller hvis jeg selv fikk bestemme.

I dag har Ariel tatt styring over sitt eget liv, og har ingen kontakt med sin mor.

- Jeg har ikke snakket med mamma på tre og et halvt år. Det er veldig hardt å ha den type drama i livet sitt, og å måtte gå gjennom hele situasjonen i en åpen rett slik at alle kan se hva som skjer. Og i tillegg prøver media å tegne et annet bilde av saken.

- Det er allerede vanskelig å være et offer for misbruk, men å måtte gå gjennom alt i full offentlighet når alle har en mening, gjør det enda vanskeligere, deler hun.

Saken fortsetter under bildet.

Ariel Winter, Laurent Claude Gaudette - VANITY FAIR and LOREAL PARIS DJ Night held at Palihouse, West Hollywood, CA on February 26, 2016. (Photo by DANIEL TOROK/PMC) *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: SipaUSA
Ariel Winter, Laurent Claude Gaudette - VANITY FAIR and LOREAL PARIS DJ Night held at Palihouse, West Hollywood, CA on February 26, 2016. (Photo by DANIEL TOROK/PMC) *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: SipaUSA Vis mer

Til tross for alt Winter har vært gjennom, så ser hun positivt på livet og fremtiden, og hun tror den trøblete barndommen vil føre med seg lysere tider.

- Jeg har et fantastisk liv nå, men slik har det ikke alltid vært, så jeg tar ikke noe for gitt. Jeg er takknemlig for alt jeg har. Og alle jeg har.

- Det er viktig å sette seg selv først, men ikke på en egoistisk måte. Jeg synes det er vanskelig å gjøre det når man er i visse situasjoner, men det er veldig viktig å elske seg selv og være der for seg selv før man gjør noe som helst annet, sier hun, ifølge nettstedet.

Sarah Hyland, from left, Sofia Vergara, Aubrey Anderson-Emmons, Ariel Winter, Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson, Nolan Gould, Ed O'Neill, Eric Stonestreet and Rico Rodriguez pose in the press room with the award for outstanding comedy series for "Modern Family" at the 66th Annual Primetime Emmy Awards at the Nokia Theatre L.A. Live on Monday, Aug. 25, 2014, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) / TT / kod 436 Foto: NTB Scanpix
Sarah Hyland, from left, Sofia Vergara, Aubrey Anderson-Emmons, Ariel Winter, Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson, Nolan Gould, Ed O'Neill, Eric Stonestreet and Rico Rodriguez pose in the press room with the award for outstanding comedy series for "Modern Family" at the 66th Annual Primetime Emmy Awards at the Nokia Theatre L.A. Live on Monday, Aug. 25, 2014, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) / TT / kod 436 Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Ariel Winter tok brystreduksjon som 17-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer