Ariel Winter får skryt etter bikini-selfie

«Modern Family»-stjernen (18) støtter Kim Kardashians omstridte nakenbilder.

HYLLES: Ariel Winter (t.v) får skryt etter hun delte bikini-selfie i sosiale medier. Den unge skuespilleren er kjent fra den prisvinnende komiserien «Modern Family», sammen med blant andre Sofia Vergara (bildet t.h). Her er Ariel og Sofia avbildet sammen på SAG Awards i 2013.  Foto: Splash News/ Ap
HYLLES: Ariel Winter (t.v) får skryt etter hun delte bikini-selfie i sosiale medier. Den unge skuespilleren er kjent fra den prisvinnende komiserien «Modern Family», sammen med blant andre Sofia Vergara (bildet t.h). Her er Ariel og Sofia avbildet sammen på SAG Awards i 2013. Foto: Splash News/ Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor avslørte «Modern Family»-skuespilleren Ariel Winter (18) at hun hadde fått utført brystreduksjon.

Den gang fortalte 18-åringen at hun var lei av å måtte bruke store gensere for å skjule de store brystene, og at hun derfor er strålende fornøyd med å kunne vise seg frem.

Nå viser Winter at hun absolutt ikke har noen grunn til å skjule sine smekre former lenger. 

Torsdag delte den flotte brunetten et bilde på sin Instagram-side, der hun poserer i kun en grønnmønstret bikini.

For #springbreak or nah?

En video publisert av Ariel Winter (@arielwinter)

Saken fortsetter nedenfor.

Den unge skuespilleren har i skrivende stund fått nesten 50.000 «likes» og over 1800 kommentarer på bildet, og de aller fleste av dem er av det positive slaget.

- Du er vakker!!!, skriver en Instagram-bruker med navnet «brzpr».

- Du ser fantastisk flott ut. Ignorer alle haterne. Vær fornøyd med den du er, skriver en person som kaller seg «chefx1122» på Instagram.

- Wow, du er helt perfekt! Elsker håret ditt, og du har en flott kropp! Bikinien er veldig fin også, skriver «lighthouse9090».

Forsvarte Kim Kardashian

Det er imidlertid ikke alle stjerner som får like positiv respons etter å ha publisert et vågalt bilde i sosiale medier. 

Nylig delte «Keeping up with the Kardashians»-skjønnheten Kim Kardashian (35) to bilder på rappen i Evas drakt, noe som ikke falt i god jord hos alle. 

When you're like I have nothing to wear LOL

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Saken fortsetter nedenfor. 

Ariel Winter var imidlertid en av dem som forsvarte Kim og hennes naken-stunt.

- Ingen kritiserte Justin Bieber da han delte et nakenbilde, så hvorfor kritisere Kim Kardashian?, skrev Ariel. 

Like etter skrev hun en ny tweet av samme slaget:

- Jeg synes alle, mann eller kvinne, bør ha rett til å velge selv hva de ønsker å gjøre med kroppen sin - og ikke bli kritisert for det.

Kim Kardashian, som har over 40 millioner følgere på Twitter, fikk tydeligvis med seg 18-åringens støttemeldinger. Torsdag delte Ariel et bilde på Instagram av en rosebukett og et håndskrevet kort hun fikk tilsendt av den populære tobarnsmoren.

"Women supporting other women is so powerful."-Mrs. West ps. I gotchu @kimkardashian always xo

Et bilde publisert av Ariel Winter (@arielwinter)

- Ariel, jeg vil at du skal vite at jeg så Twitter-meldingene dine forrige uke, og jeg setter virkelig stor pris på støtten din. Kvinner som støtter andre kvinner er så mektig. Xoxo Kim, sto det skrevet på kortet som fulgte med den store buketten med hvite roser og tulipaner.

LES OGSÅ: - Scott dater 12 år yngre modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer