Ariel Winter:

Ariel Winter ble kalt «feit» og «stygg»da hun var elleve år

- Det var hardt.

VOND FORTID: Ariel Winter har ikke latt stygge kommentarer gå innpå henne. Nå vil hun være et forbilde for andre. Foto: NTB scanpix
VOND FORTID: Ariel Winter har ikke latt stygge kommentarer gå innpå henne. Nå vil hun være et forbilde for andre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Ariel Winter (19) har gjort stor suksess i rollen som «Alex Dunphy» i den populære TV-serien «Modern Family».

Nå åpner skuespilleren seg opp om hvordan hun ble hetset som ung jente da hun dukket opp i «Modern Family» i 2009.

- Vi ble en del kritisert, særlig jeg siden jeg var den yngste jenta i serien. Det var hardt, sier hun til Entertainment Online.

Det var hetsende ord som som «merkelig», «verdiløs» «feit» og «stygg» folk skrev om henne på Twitter, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

CASTEN: «Modern Family» har blitt en suksess i store deler av verden. Foto: TV 2
CASTEN: «Modern Family» har blitt en suksess i store deler av verden. Foto: TV 2 Vis mer

Fikk støtte

For å ikke la seg knekke snakket hun med medskuespillerene Sofia Vergara (44) og Julie Bowen (47), noe som hjalp henne mye.

- TV-serien hjalp meg mye. Jeg var omringet av så mange fantastiske mennesker som var støttende, og som virkelig ville jeg skulle lykkes, sa hun til Entertainment Tonight, da siste episode i sesong 8 i «Modern Family» ble vist denne uken.

- De sa at de trodde på meg, og at jeg burde være selvsikker.

Nå vil hun bruke egen erfaring til å hjelpe andre. Hun mener unge jenter bør fokusere på det som gjør dem glad, og ikke gjøre alt for å imponere folk.

- Vi er vakre som vi er, og vi er de vi er ment til å være. Det er jo deg selv du skal gjøre lykkelig, ikke andre. Vi må stole mer på oss selv enn andre, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

STØTTE: Ariel har funnet mye støtte i sine medskuespillere. Her sammen med Julie Bower (t.v), Sofia Vergara og Sarah Hyland. Foto: NTB scanpix
STØTTE: Ariel har funnet mye støtte i sine medskuespillere. Her sammen med Julie Bower (t.v), Sofia Vergara og Sarah Hyland. Foto: NTB scanpix Vis mer

Medskuespiller Julie Bowen hyller Ariel for hennes utvikling gjennom årene.

- Jeg spurte henne alltid «Hvorfor viser du så mye av kroppen din?», og hun bare «Hvorfor ikke?». Hun vet akkurat hvordan hun er. Hun vet akkurat hvordan hun ser ut, og er stolt av det.

Sofia Vergara skryter også av sin unge kollega.

- Hun er fantastisk. Hun er en god skuespiller, og hun er profesjonell. Vi elsker henne. Hun har aldri gitt oss en grunn til å være oppgitt. Det er fantastisk, alle barna på sett er rollemodeller for andre barn, fordi de er så snille, sier hun.

Vanskelig forhold med moren

Hollywood-stjernen Ariel Winter har en fantastisk karriere som skuespiller å se tilbake på allerede som 19-åring.

Men privat har Winter hatt det langt fra lett.

De siste årene har hun vært inn og ut av retten etter at hun beskyldte moren Chrystal Workman for å ha mishandlet henne fysisk og psykisk. Og Ariels storesøster Shanelle Gray (38) var lenge oppnevnt som hennes midlertidige verge.

- Jeg hadde en veldig, veldig vanskelig barndom. Den var ikke normal. Det var ikke slik den skulle ha vært. Jeg kommer ikke fra et støttende og kjærlig hjem. Jeg hadde det tøft, fortalte hun til «Good Morning America» i 2016, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

ISFRONT: Ariel Winter har ikke lenger noe som helst forhold til moren Chrystal Workman Foto: Splash News
ISFRONT: Ariel Winter har ikke lenger noe som helst forhold til moren Chrystal Workman Foto: Splash News Vis mer

Tar ingenting for gitt

Videre sa den mørke skjønnheten, som også har vært åpen om at hun har redusert brystene, at hun mer eller mindre ble dyttet inn i filmindustrien og rampelyset av moren like etter at hun ble født.

- Det betyr ikke at jeg ikke elsker yrket nå eller at dette ikke er lidenskapen min i dag. For det er det, men jeg er ganske sikker på at ingen vet hva de ønsker å gjøre når de er fire år gamle. Og jeg er ikke sikker på at jeg hadde valgt å bli skuespiller hvis jeg selv fikk bestemme.

SELVSTENDIG: I dag er Ariel en selvstendig og vakker kvinne. Foto: NTB scanpix
SELVSTENDIG: I dag er Ariel en selvstendig og vakker kvinne. Foto: NTB scanpix Vis mer

I ettertid har Ariel tatt styring over sitt eget liv, og har i dag ingen kontakt med sin mor.

- Jeg har ikke snakket med mamma på tre og et halvt år. Det er veldig hardt å ha den type drama i livet sitt, og å måtte gå gjennom hele situasjonen i en åpen rett slik at alle kan se hva som skjer. Og i tillegg prøver media å tegne et annet bilde av saken, sa hun i 2016.

- Det er allerede vanskelig å være et offer for misbruk, men å måtte gå gjennom alt i full offentlighet når alle har en mening, gjør det enda vanskeligere, delte hun.

Til tross for alt Winter har vært gjennom, så ser hun positivt på livet og fremtiden, og hun tror den trøblete barndommen vil føre med seg lysere tider.

- Jeg har et fantastisk liv nå, men slik har det ikke alltid vært, så jeg tar ikke noe for gitt. Jeg er takknemlig for alt jeg har. Og alle jeg har.

- Det er viktig å sette seg selv først, men ikke på en egoistisk måte. Jeg synes det er vanskelig å gjøre det når man er i visse situasjoner, men det er veldig viktig å elske seg selv og være der for seg selv før man gjør noe som helst annet, sa hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Det har oppstått komplikasjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer