Ariel Winter:

Ariel Winter ble kalt «feit» og «stygg»da hun var elleve år

- Det var hardt.

VOND FORTID: Ariel Winter har ikke latt stygge kommentarer gå innpå henne. Nå vil hun være et forbilde for andre. Foto: NTB scanpix
VOND FORTID: Ariel Winter har ikke latt stygge kommentarer gå innpå henne. Nå vil hun være et forbilde for andre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Ariel Winter (19) har gjort stor suksess i rollen som «Alex Dunphy» i den populære TV-serien «Modern Family».

Nå åpner skuespilleren seg opp om hvordan hun ble hetset som ung jente da hun dukket opp i «Modern Family» i 2009.

- Vi ble en del kritisert, særlig jeg siden jeg var den yngste jenta i serien. Det var hardt, sier hun til Entertainment Online.

Det var hetsende ord som som «merkelig», «verdiløs» «feit» og «stygg» folk skrev om henne på Twitter, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

Fikk støtte

For å ikke la seg knekke snakket hun med medskuespillerene Sofia Vergara (44) og Julie Bowen (47), noe som hjalp henne mye.

- TV-serien hjalp meg mye. Jeg var omringet av så mange fantastiske mennesker som var støttende, og som virkelig ville jeg skulle lykkes, sa hun til Entertainment Tonight, da siste episode i sesong 8 i «Modern Family» ble vist denne uken.

- De sa at de trodde på meg, og at jeg burde være selvsikker.

Nå vil hun bruke egen erfaring til å hjelpe andre. Hun mener unge jenter bør fokusere på det som gjør dem glad, og ikke gjøre alt for å imponere folk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer