Bekrefter bryllup:

Ariana Grande har giftet seg

Superstjernens talsperson bekrefter nyheten.

GIFTET SEG: Ariana Grande skal ha giftet seg med sin kjære Dalton Gomez.
GIFTET SEG: Ariana Grande skal ha giftet seg med sin kjære Dalton Gomez. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ariana Grande (27) og kjæresten Dalton Gomez (25) har giftet seg. Det bekrefter sangstjernas talsperson til People.

- Ja, de har giftet seg. Det var en liten og intim seremoni, med mindre enn 20 personer til stede, sier talspersonen til nettstedet.

MANKE: I sin siste oppdateringen på Instagram, kommer Ariana Grande med en video som kan komme som et sjokk på noen. Video: @arianagrande Vis mer

Røpet forlovelse på Instagram

Det var i desember i fjor at 27-åringen i et innlegg på Instagram røpet at hun hadde forlovet seg. Flere medier plukket den gang opp nyheten, deriblant E Online og People.

Instagram-innlegget inneholdt flere bilder, der ett av dem også viste «7 Rings»-sangerens forlovelsesring.

«For alltid og litt til», skrev Grande i innlegget som også inneholdt flere bilder av 27-åringen sammen med kjæresten Dalton Gomez.

Det tok heller ikke lange tida før gratulasjonene strømmet inn til det nyforlovede paret. Og flere profilerte stjerner hev seg på.

«Vi elsker deg»

Så glad på deres vegne. Glad i deg», skriver realitystjerna Kim Kardashian West (40), mens Grandes manager Scooter Brauns (39) kommentar lød som følger:

«Gratulerer til dere to fantastiske sjeler. Ariana vi elsker deg og kunne ikke vært mer glad på dine vegne. Dalton, du er en heldig mann».

COACHELLA: På søndag var det duket for den siste dagen av musikkfestivalen for i år. Ariana Grande stod for avslutningen, og gleden var stor da hun dro opp en overraskelse på scenen. I tillegg kunne publikum få høre en nyhet mange har ventet på. Vis mer

Romanseryktene rundt Grande og kjæresten begynte først å florere i januar. I etterkant dukket Gomez opp i musikkvideoen til låta «Stuck with U», som er en duett mellom Grande og popstjerna Justin Bieber (26).

Noen måneder seinere delte Grande også et bilde sammen med sin utkårede på Instagram, noe som flere medier så på som en bekreftelse på forholdet mellom Grande og Gomez.

Mang en overskrift

Grande er etter hvert blitt kjent for å skape overskrifter om sitt eget kjærlighetsliv. I mai 2018 ble det kjent at Grande og hennes tidligere kjæreste gjennom to år, rapperen Mac Miller, som brått gikk bort i september samme år, hadde gjort det slutt.

PITTSBURGH: Ariana Grandes familie er bekymret etter at hun knakk sammen på scenen i Mac Millers hjemby, Pittsburgh i USA. Video: Caitlin Pearce via Storyful. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Drøye to uker seinere overrasket sangstjerna «alle» da det ble det kjent at hun hadde funnet lykken på ny - denne gang med komiker Pete Davidson (27).

Tre uker etter bekreftet de forlovelse, men også dette forholdet tok omsider slutt.

LES OGSÅ: Bryter tausheten etter sjokkbruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer