OVER: Under Grammy Awards i februar viste Ariana Grande og Big Sean seg første gang offisielt som kjærester. Nå har de gjort det slutt med hverandre. Foto: Broadimage
OVER: Under Grammy Awards i februar viste Ariana Grande og Big Sean seg første gang offisielt som kjærester. Nå har de gjort det slutt med hverandre. Foto: BroadimageVis mer

Ariana Grande er singel igjen

Brudd for superparet.

SEOGHØR.NO: Etter åtte måneder som kjærester har artistparet Ariana Grande (21) og Big Sean (27) bestemt seg for å gå hver til sitt.

- Vi ber om at media respekterer deres ønske om privatliv rundt den personlige hendelsen. De har begge to dyp omsorg for hverandre og beholder vennskapet, sier deres talspersoner i en pressemelding til UsWeekly.com.

Paret bekreftet forholdet i oktober i fjor, og etter at de gikk offentlig har duoen ikke vært redde for å dele romantiske kjærestebilder med fansen på sosiale medier.

Saken fortsetter under bildet.

SANGFUGLER: I desember stod artistparet sammen på scenen i Staples Center i Los Angeles, og flørtet hett med hverandre. Foto: NTBscanpix
SANGFUGLER: I desember stod artistparet sammen på scenen i Staples Center i Los Angeles, og flørtet hett med hverandre. Foto: NTBscanpix Vis mer

I januar dukket det derimot opp bruddrykter rundt dem, men popstjernen og rapperen var raske til å avfeie disse som falske ved å poste et søtt kyssebilde sammen på Instagram.

Måneden etter dukket de to også opp sammen på Grammy Awards, og fotografene gikk nærmest av skaftet da de viste hvor forelsket de var i hverandre på den røde løperen.

Nå er derimot forholdet historie, og parets hektiske turneeliv får skylden for bruddet.

- De bestemte seg for å gjøre det slutt på grunn av deres vanskelige timeplaner som vil holde dem borte fra hverandre store deler dette året, forteller en venn av dem til nettstedet.

LES OGSÅ: - Mariah Carey nekter å ta tilbake eksen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.