Eksplosjon i Manchester:

Ariana Grande avbryter turneen

Ariana Grande utsetter resten av turneen sin på ubestemt tid etter at 22 personer ble drept i en eksplosjon rett etter konserten i Manchester mandag kveld. 

KNUST: Popstjerna Ariana Grande tvitret etter eksplosjonen at hun ikke har ord og at hun er veldig lei seg. 19 personer er drept og over 50 skadd etter eksplosjonen som skjedde utenfor Manchester Arena der Grande holdt konsert i går kveld. Her avbildet i forbindelse med et annet arrangement. Foto: EPA / NTB scanpix
KNUST: Popstjerna Ariana Grande tvitret etter eksplosjonen at hun ikke har ord og at hun er veldig lei seg. 19 personer er drept og over 50 skadd etter eksplosjonen som skjedde utenfor Manchester Arena der Grande holdt konsert i går kveld. Her avbildet i forbindelse med et annet arrangement. Foto: EPA / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På sin egen Twitter-profil uttrykker Ariana Grande (23) stor sorg og fortvilelse etter en eksplosjon ved konsertarenaen Manchester Arena i England sent i går kveld.

22 personer er drept og 59 skadd, og politiet etterforsker eksplosjonen som et terrorangrep og mistenker at en selvmordsbomber står bak.

Nå er det blitt kjent at hun også utsetter resten av sin turné etter tragedien.

Hun skulle etter planen holdt konserter på O2-arenaen i London torsdag og fredag, deretter skulle hun til Belgia, Polen, Tyskland og Sveits.

- Vi sørger over livene som er gått tapt under denne feige handlingen. Vi ber dere alle om å tenke på ofrene, deres familier og alle som er rammet, sier Grandes manager, Sciiter Braun, ifølge TMZ.

Her flykter publikum i panikk, etter ett eller flere kraftige smell under konsert i Manchester. Et titalls personer er drept og flere skadd etter en alvorlig hendelse under en Ariana Grande-konsert i Manchester Arena seint mandag kveld. Video: AP Vis mer

Eksplosjonen skal ha funnet sted på utsiden av konsertarenaen klokka 23.35 norsk tid, ifølge The Guardian. Det skal ha skjedd på et tidspunkt da mange var på vei ut av konsert-lokalet.

Der hadde den amerikanske popstjerna Ariana Grande (23) holdt konsert. Like før klokka 05 norsk tid tvitret hun for først gang om hendelsen.

«Knust. Fra bunnen av hjertet, jeg er så lei for det. jeg har ikke ord».

En talsperson sier artisten er i god behold. Flere vitner forteller om et «kraftig smell» eller eksplosjon omtrent da konserten var ferdig. Grandes manager, Scooter Braun, uttrykker sorg på Twitter.

- Vi sørger over livene til barna og deres nærmeste som er revet bort av denne feige handlingen, er blant ordene han har lagt ut.

- Utsetter resten av verdensturneen

23 år gamle Grande er for tiden på Europa-turné, og mange unge fans hadde funnet veien til mandagens opptreden.

Manchester Arena kan ta opptil 21 000 publikummere og er den største innendørsscenen i Manchester. Den er knyttet sammen med Victoria stasjon, som har både tog- og trikkespor.

CNN viser til ikke navngitte kilder i politiet, som sier at britisk politi har identifisert en mann på åstedet som en mulig selvmordsbomber.

Kilder har fortalt overfor TMZ at Grande vil sette resten av verdensturneen på vent. Hun skulle etter planen ha opptrådt i London på torsdag og deretter reist videre til bland annet Belgia og Polen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer