- Ari ville ikke bli med

Slik endte Per Heimly sin heftige natt på byen i Tokyo.

SPY: Fotograf Per Heimly kunne fortelle at han fikk sjokk første gang han så videoen av seg selv spy på en bar i Tokyo. Den tre minutterlange sekvensen ble avvist av Høstutstillingen.  Foto: Kirsti Ertsås/ Seher.no
SPY: Fotograf Per Heimly kunne fortelle at han fikk sjokk første gang han så videoen av seg selv spy på en bar i Tokyo. Den tre minutterlange sekvensen ble avvist av Høstutstillingen. Foto: Kirsti Ertsås/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag var det duket for galleriåpning da motefotograf Per Heimly (39) åpnet pop up-utstilling på Aker Brygge i Oslo. Mest kontroversielt var den tre minutter lange videoen «Tokyo - Here I come», hvor Heimly filmer seg selv som spyr etter for høyt inntak av absint.

- Forhistorien til filmsnutten er som tatt ut i fra «Hangover»-filmene. Episoden skjedde da Ari og jeg var i Tokyo i forbindelse med innspillingen av NRK-serien «Ari & Per», sier den kjente fotografen til Seher.no.

- Jeg hadde prøvd å få med meg Ari på et lite nattlig eventyr, men han nektet å bli med. Etter å ha samlet en gjeng japanere på hotelrommet, og delt en flaske absint med dem, dro jeg ut i Tokyo-natten. Deretter husker jeg ingen ting.

Heimly sendte inn den tre minutter lange spyvideoen til Høstutstillingen, men den ble avvist.

- Det tok noen dager etter at jeg kom tilbake fra den fuktige kvelden på byen, før jeg kom over opptaket. Jeg fikk sjokk, men synes at jeg utleverer meg selv på en ærlig og kunstnerisk måte. Jeg ser på de tre minuttene som den ultimate korsfestelsen av meg selv, sier han til Seher.no.

Selv om Ari gikk glipp av byturen med Per, har prinsegemalen sett videoen.

- Ari synes filmen var helt fantastisk, sier Heimly.

De to kompisene har det siste året kommet tettere på hverandre, etter at de spilte inn NRK-serien.

- På byen er Ari og jeg som natt og dag. Han fungerer som en brobygger som skaper relasjoner med andre mennesker, mens jeg har rollen som brobrenner, påstår fotografen.


Per Heimly sin gode venn og musiker Jono El Grande hadde også tatt turen innom utstillingen.

- Videoen er simpelthen vidunderlig, for det bryter med alt man tidligere har sett av Per, mener han. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er bildebeviset!  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer