Ari Behn er død

- Ari var en viktig del av vår familie

Kongeparet kondolerer.

I SORG: Kong Harald og dronning Sonja forteller at det er med stor sorg at de har mottatt dødsbudskapet. Her fotografert med Behn og prinsesse Märtha Louise for noen år siden. Foto: NTB scanpix
I SORG: Kong Harald og dronning Sonja forteller at det er med stor sorg at de har mottatt dødsbudskapet. Her fotografert med Behn og prinsesse Märtha Louise for noen år siden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag kveld, første juledag, kom meldingen om at Ari Behn hadde gått bort. Han ble 47 år gammel, og tok sitt eget liv. Det opplyser familien om i en uttalelse.

Kongehuset var raske med å komme med sine kondolanser. Forfatteren var i perioden 2002 til 2016 gift med prinsesse Märtha Louise, og hadde i perioden mye å gjøre med svigerfamilien sin. Også etter bruddet var det naturlig at de møttes, siden Behn og prinsessa fikk tre barn sammen i løpet av ekteskapet.

På Kongehusets nettsider har både kongeparet og kronprinsparet kondolert. Kong Harald og dronning Sonja kommer med sine dypeste kondolanser i meldingen.

- Takknemlige

- Det er med stor sorg Dronningen og jeg har mottatt budskapet om Ari Behns bortgang. Ari var en viktig del av vår familie gjennom mange år, og vi bærer med oss varme, gode minner om ham. Vi er takknemlige for at vi fikk lære ham å kjenne, sier de og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer