Ari om bruddet: - Det tar tid å bygge et nytt liv

Prinsesse Märthas eksmann skal bruke høsten på å finne kontakt med sjelen sin.

LEDET KJENDISGALLA: Søndag var Ari Behn konferansier under Se og Hørs kjendisgalla i Oslo. Foto: Se og Hør
LEDET KJENDISGALLA: Søndag var Ari Behn konferansier under Se og Hørs kjendisgalla i Oslo. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag kveld var det duket for storslått fest under Se og Hørs årlige Kjendisgalla.

Det oppsto både tårer og latter da de festkledde stjernene var samlet for ekstravagant prisutdeling på Chat Noir i Oslo.

Ingen ringere enn Ari Behn (44) loset publikum gjennom det storslagne showet. Overfor Seoghør.no forteller Ari hvordan han opplevde å stå på scenen.

- Det gikk fint. Det er en sånn egen type rolle hvor du skal ha en verdighet og være en ankermann. Du skal trygge alle, også er det litt tull og fjas innimellom. Jeg prøvde å finne den balansen, sier han.

I løpet av kvelden ble det blant annet delt ut priser i kategoriene «Wenche Foss’ ærespris», «Årets best kledde mann», «Årets best kledde kvinne», «Årets TV-navn», «Årets Kjendis» og «Årets hederspris».

Ari forklarer videre at han trives på scenen, og at det er en rolle han føler seg komfortabel i.

- Ja, jeg liker å stå på scenen. Jeg liker å fortelle historier, og liker å være i det rommet. Jeg har gjort det før, og kommer til å gjøre det igjen.

Tok ut skilsmisse

Tidligere i høst ble det kjent at Ari Behn og prinsesse Märtha Louise hadde bestemt seg for å skilles.

Etter bruddet har Ari flyttet inn i en ny villa til åtte millioner kroner i Lommedalen. At tilværelsen har endret seg for den populære kunstneren, er ingen hemmelighet.

- Det tar tid å bygge et nytt liv. Alt ligger på harddisken samtidig, jeg skal bygge et hjem og trygge mine barn. Nye rutiner krever mye - så det har ikke lagt seg helt ennå, sier Ari. 

SKRØT AV ARI: Ari Behn fikk ros for konferansierjobben av Se og Hørs sjefredaktør Ellen Arnstad. Foto: Se og Hør
SKRØT AV ARI: Ari Behn fikk ros for konferansierjobben av Se og Hørs sjefredaktør Ellen Arnstad. Foto: Se og Hør Vis mer

- Det har vært en intens høst, og i morgen kommer jeg til å lukke døra litt, altså. Nå skal jeg jobbe med ny bok, gå turer og prøve å få kontakt med min sjel, fortsetter han. 

I oktober ble han og skuespiller Bjarte Hjelmeland beæret med å få sine portretter hengt opp på Theatercaféen i Oslo.

- Jo, det går veldig bra med meg, med oss.

- Det er jo et helt nytt liv nå. Jeg har kjøpt meg et hus i Lommedalen, bare fem minutter unna Märtha. Barna er trygge, og alt går bra, Sa Ari til Dagbladet i forbindelse med avdukingen av porterettene.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer